Most a Brexit bekövetkezésének valószínűsége csökken vagy növekszik?
Figyelt kérdés
2019. nov. 15. 20:21
11/20 anonim válasza:
Kezdettől fogva nyilvánvaló volt, hogy az EU-ból nem lehet kilépni, és így Brexit sem lesz.
12/20 anonim válasza:
Nem értem miért pontoztátok le az #1-es választ, az övé a legpontosabb és legtalálóbb.
Az elmúlt 2 év mindenféle történése leírható vele.
"Most a Brexit bekövetkezésének valószínűsége csökken vagy növekszik?"
"igen"
Senki nem tud mást mondani ami ennél biztosabb lenne, ahogy eddig sem volt másképpen más eseményeknél. Mindig csak tolódott a brexit és ennyit lehetett mondani "a Brexit bekövetkezésének valószínűsége csökken vagy növekszik".
13/20 geza tozser válasza:
Szerintem a legnagyobb baj az hogy nem hozták nyilvánosságra -tudtom szerint- azt hogy milyen feltételeket szabott az EU a kilépésre. Igy az emberek "csak szavaznak" de nem tudják mire. Ha a régi feltételekkel akarják kiengedni őket, annál jobb ha kilépnek és ott hagynak csapot-papot! Milyen kilépés az ha ÉVEKIG minden marad ugy mintha még tagok lennének..
14/20 anonim válasza:
Kivágják az EUt mint a macskát szarni.
15/20 A kérdező kommentje:
"Kivágják az EUt mint a macskát szarni."
Én eddig úgy vettem észre hogy nem így állnak a dolgok...
2019. nov. 18. 12:33
16/20 anonim válasza:
12:33: hagyd, ez egy mániákus troll, minden brexites kérdés alá benyögi ugyanezt.
17/20 anonim válasza:
18/20 anonim válasza:
19/20 anonim válasza:
06:59: előre várható volt. Az idióta Corbyn mégis mit művelt a Munkáspárt élén?
20/20 anonim válasza:
hát a kérdező szerint nem.
meg a pontozgatók szerint sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!