Hitler miért nem szállt partra Angliában?
Figyelt kérdés
Hitler miért nem szállt partra Angliában ahogy a szövetségesek Normandiában ? Ha jól tudom csak levegőből bombázta az angolokat de egy partraszállás és földi invázió sokkal jobban lett volna kedvező a németeknek szerintem2019. nov. 7. 09:48
11/11 anonim válasza:
De látszik, hogy tényleg full kóma voltam.
A másik fontos dolog az előttem leírtakan kívül: Hitler alapból először kiakarta éheztetni Angliát, ezzel is gyengítve őket.
Ez azért nem jött össze, mert Churchill ezt úgy előzte meg, hogy kötelező lett termelni zöldséget, állatot minden olyan helyen, ahol erre van lehetőség, még a kertvárásokban is. Azért ettek akkoriban annyi nyulat, mert az volt a legszaporább állat utódnemzés szempontjából, így elég szép mennyiségű húst tudtak termelni a nyulakból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!