Szerintetek van e köze, a gazdagsági válságoknak, ahoz hogy a legtöbb pénz papíralapú? Mondjuk ha valami nemesfénből lennének, akkor bedőlnének bizonyos országok, gazdagságai? Megállna így az infláció?
Azt ugye tudod, hogy a papírpénz a készpénz nyomtatott formája?
Semmi köze a válsághoz. A válságot bizonyos magaskörben mozgó emberek idézik elő, hogy kézben tartsák a gazdasági dolgokat. Az embereket le kell kötni dolgokkal, kreálni kell helyzeteket, és előkell idézni olyan eseményeket ami bizonyos társulatoknak, társaságonak jól jövedelmezz. Nem hiába a hadipar a mai is legjobban kereső iparág.
Gazdaságtan egyes, ülj a szamárpadba.
Egy ország fizetőeszközének az értékét nem az határozza meg hogy milyen anyagból készül.
"van e", "ahoz hogy", "országok, gazdagságai"
Nem vagyok helyesírásnáci, de ha valaki ilyen helyesírással ilyen kérdést tesz fel... Szerintem először olvass, tanulj. Én se kérdezem meg a fizikusokat, hogy szerintük ha a fekete lyuk fehér lenne, akkor kisebb lenne-e a gravitációja, mert kb. annyira hülyének néznének mint téged ezzel a kérdéssel itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!