Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért kötnek ennyire bizonyos...

Miért kötnek ennyire bizonyos zenéket politikai irányzatokhoz? Mennyire problémás, ha én ezeket kedvelem?

Figyelt kérdés

Attól függetlenül, hogy magukat az irányzatokat nem? Pl. szerintem nagyon szép dallama van a Horst Wessel Lied-nek vagy az Internacionálénak, van, hogy azon kapom magam, hogy ezeket dúdolgatom, de rögtön kínosan is érzem magam, mert ha valaki meghallja biztosan azonnal nácinak/kommunistának néz majd.

Viszont ez így olyan rossz, hogy ezeket nem lehet hallgatni vagy előadni anélkül, hogy ehhez kötné mindenki, pedig 2 olyan szép dallamvilágú induló, amiket kár emiatt hanyagolni. Engem mindkettő beindít zeneileg, egyszerűen imádom. Pedig se náci, se kommunista nem vagyok. Csak olyan szépek az ilyen lendületes, fülbemászó indulók...

2019. jún. 10. 21:16
 1/2 anonim ***** válasza:

Sajnos sok nagy alkotás szélsőséges háttérrel keletkezik. Ettől viszont még nem lesz kevesebb a művészi, vagy egyéb értékük.

Azért azonosítják szélsőségekkel azokat a srílusokat, mert azok által lettek ismertek.

2019. jún. 10. 21:48
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
A Kárpátia zenekar esetében annyiból könnyebb, hogy a számaik jelentős része feldolgozás, így mondhatja az ember, hogy igazából az eredeti dalt dúdolássza. :)
2019. jún. 11. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!