Miért hagyják, hogy a törökök a kurdokat írtsák?
Hihetetlen h büntetlenül gyilkolhatnak, es meg hagyják is nekik. A török egy vad, barbár népség volt es lesz, semmi keresnivalója az európai unióban...
Ideje lenne kurdisztant létrehozni
"Arrafelé mindenki terrorista, vagy terroristákat támogató személy lesz a hatóságok szemében, akinek nem tetszik az erdogáni rendszer. Ez a török demokrácia."
Ez hülyeség ahogy van. Én a facebook-on követek ellenzéki politikusokat akik naponta ekézik Erdogant, de mégsem csukják le őket.
"Törökországban látszatdemokrácia, vagy illiberális demokrácia van, ami azt jelenti, hogy valójában nincs demokrácia."
Hányszor jártál Törökországban? Ja hogy egyszer sem de innen a fotelból jobban tudod.
"A többi pedig, amit írsz, sima összeesküvés elmélet. Ezzel persze nincs gond, vannak itt a gyakorin mások is, akik ilyesmikben hisznek, például a laposföld hívők, de én nem tudom komolyan venni az ilyeneket."
Vagy az általad felvázolt változat az összeesküvés elmélet. Én nem látom a kurd tömegsirokat sem hogy a török katonák kurd civileket gyilkolnának, látok viszont Törökországban 20 millió kurdot és többszázezer kurd menekültet akiket befogadtak, igy maradok annál hogy a te változatod az összeesküvés elmélet. Ha majd tudod bizonyítani a népirtás vádját, szólj.
tgt nevű felhasználó. Mutatok valamit a kurd terrorista haverjaidról:
Az első Szíria etnikai térképe. Pirossal láthatod a kurdok lakta területek.
Itt pedig sárgával láthatod a hogy mekkora területet birtokol a kurd terrorszervezet.
Ebből egyértelműen látszik hogy sokkal nagyobb területre tették rá a kezüket, mint ahol kurdok élnek. Igy az a mese is hazugság hogy csak saját hazát akarnak.
Látom, te elkötelezett híve vagy az embertelen erdogani rezsimnek, lelked rajta. Valamilyen oknál fogva nem tudsz, vagy nem akarsz tudni a művészek, újságírók, emberjogi aktivisták és a kormány ellen kritikát megfogalmazó polgárok tömeges letartóztatásáról, a tisztogatásokról, zaklatásokról. Belinkelsz nekem egy térképet, mintha az magyarázatot adna, hogy miért kell szétbombázni a kurdokat, akik eddig a szövetségeseink voltak az iszlám állam elleni harcban.
No de sebaj, ha valakit érdekel, itt egy jó cikk a török agresszióról:
Itt van egy cikk azokról a hősökről, akiket te terroristának nevezel:
Mint mondtam totál benyaltad a nyugat propagandát. Nem azokat csukták le akik kritikát fogalmaztak meg hanem akiknek közük volt Gülen szervezetéhez vagy a PKK terrorszervezethez.
"Belinkelsz nekem egy térképet, mintha az magyarázatot adna, hogy miért kell szétbombázni a kurdokat, akik eddig a szövetségeseink voltak az iszlám állam elleni harcban."
A térképből kiderül hogy a kurdok sokkal nagyobb területre tartanak igényt mint ahol kurdok élnek. Ez szerinted mire utal? Azért sirnak mert nincs hazájuk de másoktól elvennének olyan területet amihez a kurdoknak semmi közük. Ez szerinted mire utal? Arra hogy egy aljas terrorszervezet.
"Itt van egy cikk azokról a hősökről, akiket te terroristának nevezel"
A falon lóg egy kép. Tudod ki látható rajta te szerencsétlen? Öcalan terrorista vezér aki a PKK nevű terrorszervezet alapítója, aki miatt civilek tízezrei haltak meg az általuk elkövetett merényletekben. Tehát te konkrétan terroristákat éltetsz és nevezel hősnek.
Látom, nagyon szeretnéd a kurdokat terroristának beállítani, akikkel szemben minden eszköz megengedett, de ennél sokkal bonyolultabb a kép. Ezért is ellenzi a legtöbb ország a törökök beavatkozását, kivéve a mi debil vezetőnket, Orbán Viktort. A kurdok ugyanis nagyon sokat letettek az asztalra, nekik köszönhetjük, hogy biztonságban élhetünk, és nem árasztják el Európát és Amerikát muszlim terroristák. Szóval, miután megvívták a háborút értünk is, nem kéne őket szétbombázni.
Törökországban ma bárkit le lehet tartóztatni és börtönbe lehet zárni azzal a váddal, hogy terrorpropagandát folytat. A terrorpropaganda azt jelenti, hogy Erdogán rendszeréről rosszat mond, ír, vagy ilyen tartalmat lájkol. Önmagában a török elnök megsértéséért négy év börtön jár. És te ezt a rendszert véded, és a terroristák ellen harcoló kurdokat támadod.
"Látom, nagyon szeretnéd a kurdokat terroristának beállítani, akikkel szemben minden eszköz megengedett, de ennél sokkal bonyolultabb a kép."
Nem azt mondtam hogy a kurdok kollektíven terroristák, hanem azt hogy a PKK YPG szervezetek tagjai azok.
"A kurdok ugyanis nagyon sokat letettek az asztalra, nekik köszönhetjük, hogy biztonságban élhetünk, és nem árasztják el Európát és Amerikát muszlim terroristák."
Te magadnál vagy? Törökországnak köszönheted hogy nem árasztották el Európát és Magyarországot az ISIS terroristái. Törökország vissztartja a menekülteket, kb 4 milliót és kiszűri közülük az ISIS tagokat. Szóval azokat rágalmazod akiknek hálával tartozol.
"Szóval, miután megvívták a háborút értünk is, nem kéne őket szétbombázni."
Ez egy mese amit a nyugati propaganda terjeszt. Az USA velük győzette le az ISIS-t hogy jó színben tüntesse fel a kurd YPG-t, de attól még terroristák maradnak hogy harcoltak egy másik terrorszervezet ellen.
"Törökországban ma bárkit le lehet tartóztatni és börtönbe lehet zárni azzal a váddal, hogy terrorpropagandát folytat."
Hülyeség ahogy van. Jártál te egyáltalán valaha is Törökországban?
"A terrorpropaganda azt jelenti, hogy Erdogán rendszeréről rosszat mond, ír, vagy ilyen tartalmat lájkol. Önmagában a török elnök megsértéséért négy év börtön jár. És te ezt a rendszert véded, és a terroristák ellen harcoló kurdokat támadod."
Szintén hülyeség. FB-on követek ellenzéki török politikusokat akik minden nap Erdogant támadják de mégsem csukják le. A sértegetés pedig mindenhol jogi kategória. Törökország lehet nem egy Svájci demokrácia de nem is diktatúra, a népirtás vádja pedig egy aljas rágalom. Én pedig nem a kurdokat támadom hanem a kurd terroristákat ami nem ugyanaz.
Törökország valóban visszatartja a menekülteket, ez dicséretes dolog, mondjuk, elég sok pénzt kap érte az eu-tól. Ha viszont az Iszlám Államot nem pusztítják el a kurdok, annak beláthatatlan következményei lettek volna az egész világon. A kurdokat kínozták meg, az ő fejüket vágták le, őket végezték ki a terroristák, ők harcoltak azért, hogy mi békében élhessünk. Elismerés és hála illeti őket, és nem bombázás.
Ha a belinkelt cikkeket elolvasod, láthatod, hogyan működik a török demokrácia. Persze, biztos vagyok benne, hogy ezeket te tudod, csak valamiért a török állami propagandát tolod itt ezerrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!