Kárpátaljaiak! Hogyal érzitek, hogyan éltek most (2019-ben)? Mindent egybevetve?
Gyerekek... Engem elborzasztott, amit ebben a videóban láttam és hallottam! Nem is tudom mit mondjak. Vagy mit illene mondanom. Borzasztó sorsok és rengeteg kérdés.
Válasz lehet-e egyáltalán bármelyikre is? Jó válasz...
Szép a lány az elején valóban, de őt nem láttam. Még. És tényleg Magyarországon dolgozik már. Ő így döntött. Akikről én beszéltem viszont maradni szeretnének.
Csak náluk is előbb-utóbb megjelenik majd néhány kérdés.
Senkinek sem könnyű az élete, mindenhol vannak problémák, sajnos nekünk ez jutott.
A változást mindig próbáljuk kieszközölni, de amikor úgy tűnik egy kicsit javul a helyzet, akkor kétszeresen vissza lépünk.
Melyik videóra gondolsz? Esetleg elküldened üzenetben?
Valóban nem szeretném, a kicsivel fentebb írt miatt, ne haragudj.
De volt már az elmúlt években néhány hölgyemény, akik az általam írt maradási szándékot nyilatkozták; ők bizony kitartanak. 15 (vagy 16?) évestől, egy harmincasnak látszón át, negyvenesig.
Diákok, illetve tanárok főképp, és akiknek nem jegyeztem meg foglalkozását. Persze nem sokan voltak, de voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!