Lefted kérdése:
Melyik az a Közel-keleti ország, amely a legnagyobb veszélyt jelenti a világ békéjére?
Figyelt kérdés
2019. szept. 25. 11:41
4/18 anonim válasza:
Izrael. Atombombával rendelkezik és vallási fanatikusok vezetik az országot. Még Észak-Koreánál is veszélyesebbek.
5/18 anonim válasza:
Érdekes hogy Izraelt támadtak nem pedig Izrael üzent hadat másoknak. Izraelbe tolerancia van még az arabokkal szemben is miközbe ez fordítva nem igaz.
6/18 anonim válasza:
Nem kell a cionista propaganda. Izrael egy teokratikus náci mintára felépülő terrorállam.
7/18 anonim válasza:
A legjobb hogy olyanok mocskolodnak itt izraelről akik életükbe nem jártol ott.
8/18 anonim válasza:
Te sem jártál a náci Németországban de tudod milyen volt, nem?
9/18 anonim válasza:
ÉN valóban nem jártam a náci Nemetországban, de a nagyanyám egész családja az járt, es valahogy nem tudtak hayajönni.
Izraelben viszont jártam elég sokszor, és sehol nem láttam se koncentrációs táborokat, se fekete füstös krematorium-kémenyeket. Sőt, ilyesmit az ottani arabok sem tudtak mutatni. És olyan arabbal sem találkoztam, aki valamelyik rokonát hiába várja.
10/18 anonim válasza:
#13:12
Hogy neked mi kell, vagy mi nem kell, az a maganugyed. Ha az igazsag nem kell neked, akkor ne olvasd. Masok viszont pont az igazsagra kivancsiak, nem a te legbol kapott muszlim-palesztin propagandadra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!