Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért akarják egyesek, hogy...

Miért akarják egyesek, hogy ne is legyen EU?

Figyelt kérdés
Nem mindenkinek tetszik az EU úgy ahogy van, elfogadom. De nem értem miért azonnal a kilépés meg az EU szétszedése merül fel, miért nem a megreformálás?

2019. szept. 20. 10:28
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
22%
Mert egy birodalmat akarnak létehozni központosítva. Ki akar szovjetunió 2-őt?
2019. szept. 20. 10:36
 2/20 anonim ***** válasza:
0%
Mert a piramisjáték így működik. Más formában nem működhetne a rabszolgatartó egyesület.
2019. szept. 20. 10:43
 3/20 anonim ***** válasza:
3%
Mert régóta csak a huzavona megy, hogy ez nem tetszik az EU-nak, az nem tetszik. Már unalmas.
2019. szept. 20. 10:52
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Nincsenek sokan.

Tehetik. Szólás és véleményszabadság van.

Számottevő támogatottsággal nincs Magyarországon olyan párt amelyik ezt szeretné.

2019. szept. 20. 10:57
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

Akkor gondolom az USA is olyan, mint a Szovjetunió, ugye, te IQ-Warrior? :D

2019. szept. 20. 11:16
 6/20 A kérdező kommentje:

# 1 De ha szerinted egy új CCCP felé halad az EU akkor miért nem azt akarod, hogy új USA legyen helyette, miért azt akarod, hogy ne is legyen EU?

# 3 Akkor mondj nekem pár dolgot ami nem tetszett az EU-nak azon a kívül, hogy Magyarország nem fogad be menekülteket.

2019. szept. 20. 11:25
 7/20 anonim ***** válasza:
21%

6. Pont ez, hogy így nem fogad be, de úgy sem fogad be menekülteket, meg sehogy sem tetszik nekik, és ezen rágódnak meg szemétkednek állandóan, hogy micsoda menekültellenesek vagyunk. És ezt vannak, akik unják.

Eleve nonszensz, hogy fél Európát elárasztották a menekültek, akik nem akarnak alkalmazkodni, de azért mégis csak be akarják őket cibálni.

Én csak véletlen megláttam a kérdést és ide kattintottam, szóval nem fogok én itt ennél többet mondani, de ezt például sokan így gondolják.

2019. szept. 20. 11:53
 8/20 Alex Fly ***** válasza:
100%
Talán azért akarják egyesek, mert fogalmuk sincs arról, mi is az EU -ahogyan az tisztán látszik...
2019. szept. 20. 12:26
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Mert párak szerint elég már a fejlődésből, a mamiból, ami jött az országba. Ez nekünk már túl sok...
2019. szept. 20. 12:35
 10/20 anonim ***** válasza:
0%

# 3 Akkor mondj nekem pár dolgot ami nem tetszett az EU-nak azon a kívül, hogy Magyarország nem fogad be menekülteket.

Akkor mondj nekem pár dolgot, hogy miért is jó nekünk a dzsunijó.

2019. szept. 20. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!