Miért akarják egyesek, hogy ne is legyen EU?
Nincsenek sokan.
Tehetik. Szólás és véleményszabadság van.
Számottevő támogatottsággal nincs Magyarországon olyan párt amelyik ezt szeretné.
Akkor gondolom az USA is olyan, mint a Szovjetunió, ugye, te IQ-Warrior? :D
# 1 De ha szerinted egy új CCCP felé halad az EU akkor miért nem azt akarod, hogy új USA legyen helyette, miért azt akarod, hogy ne is legyen EU?
# 3 Akkor mondj nekem pár dolgot ami nem tetszett az EU-nak azon a kívül, hogy Magyarország nem fogad be menekülteket.
6. Pont ez, hogy így nem fogad be, de úgy sem fogad be menekülteket, meg sehogy sem tetszik nekik, és ezen rágódnak meg szemétkednek állandóan, hogy micsoda menekültellenesek vagyunk. És ezt vannak, akik unják.
Eleve nonszensz, hogy fél Európát elárasztották a menekültek, akik nem akarnak alkalmazkodni, de azért mégis csak be akarják őket cibálni.
Én csak véletlen megláttam a kérdést és ide kattintottam, szóval nem fogok én itt ennél többet mondani, de ezt például sokan így gondolják.
# 3 Akkor mondj nekem pár dolgot ami nem tetszett az EU-nak azon a kívül, hogy Magyarország nem fogad be menekülteket.
Akkor mondj nekem pár dolgot, hogy miért is jó nekünk a dzsunijó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!