Mit gondoltok az elképzelésről, hogy az USA polgárháború felé halad?
Ezt a jutúbos videó alapján gondolod? (Amelyikben három sörhasú oregoni csuklyával a fején áll egy nagy térkép előtt, az asztalon egy halomnyi fegyver és valami olyasmit magyaráznak hogy le fogják zárni az államuk határait, mert nekik nem fog Trump parancsolgatni és már a szomszédos Washington és Idaho államokból is tömegesen támogatják őket).
Hát nagyon eredeti performansz, valakinek (mindenkinek?) túl sok ideje van arrafelé...
#7 erre azért ne fogadj nagyobb összegben. Elég ha arra gondolsz, hogy egy átlag amerikai famíliának mekkora fegyverraktára van.
Én Ohióban töltöttem 2 hetet, egy jellegtelen, Alliance nevű településen. A házigazdának volt egy duplacsövű sörétes flintája, egy Kruger típusú gépfegyvere, két M4, két huszonkettes, és egy 44-es Magnum. Ami a robbanószereket illeti, a nevét nem tudom, fehér színű por volt a tasakban, és irtózatos krátert vágott a talajba, amikor találat érte.
Anno 1992-ben, amikor zavargás tört ki Los Angelesben, hosszú ideig se a rendőrök, se a katonák nem voltak képesek megfékezni egy kiképzelten, rosszul felfegyverzett, mezítlábas randalírozó csürhét, akik majdnemhogy porig rombolták a város egyes részeit.
Most képzelheted, az mekkora véráldozatot követelne, ha komplett államok lakossága egy emberként kelne fel a központi uralom ellen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!