Jól tette a brazil elnök hogy Macron feleségén élcelődött?
Igazából csak azon röhögött amin már évek óta a fél világ, másrészről viszont még akár meg is romolhat a két ország viszonya.
Én még emlékszem Kocsis Máté esetére, részben igaza van annak, aki felhozta :D (csak azért részben, mert jóval kisebb hangsúlyt szenteltek neki, mint Vona esetének a kormánymédia).
Az tetszett a legjobban, mikor meg kellett volna indokolnia, hogy homoszexuálisnak lenni, miért rossz és sértő...köpni nyelni nem tudott Kocsisék oldala, persze nem ez volt ami eldöntötte a pert.
Ilyent csak egy bunkó tesz!
A feleség - ha nem vállal kormányzati szerepet - magánügy.
Ha vállal, akkor csak azt illik kritizálni, és nem a személyt.
Végül is nyugodtan gúnyolódhat bárkivelh kivált ha a fél világ is ezt teszi.
Mondjuk az is igaz, hogy egy áltagos hároméves gyerek szintjén -vagy afelett- az ilyesmi teljességgel elfogadhatatlan. De a brazil elnöknek is joga van bemutatkozni...
Mekkorát változott a véleményed 1 hónap alatt Laca. Mostanság egyébként is feltűnt, hogy nagyon szeretsz élcelődni Macron feleségével, gerontofóliáztál, gusztustalannak és erkölcstelennek állítottad be a dolgot, a nekrofíliával emlegetted egy lapon, jahh és pedofiloztál is...
A 14-es hozzászólásodhoz képest eléggé radikalizálódott a véleményed, és tudom, hogy nincs közöm hozzá, de én elgondolkodnék azon, hogy miért lettél agresszívabb/gyűlölködőbb egy házaspár magánéletével kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!