Szerintetek mekkora az esély rá, hogy a brazil őserdőt tényleg civilek gyújtották fel?
Pont annyi, mint hogy pirézek vagy az eszkimók. Ez bizonyíték nélkül csak vagdalkozás.
Elsőre nyilván sokkal valószínűbb, hogy mezőgazdasági területeket akartak nyeri a tűzgyújtással. Ez bevett gyakorlat az őserdőben, csak most kicsit elszállt a gyufa és valakit hibáztatni kell.
Valószínű, de nem bizonyított, hogy a fasiszta rendszer kegyeltjei (nagybirtokosok) gyújtották fel az őserdőt.
Nem vagyok a gulág híve de Bolsonaro-t szívem szerint oda küldeném. De nem Szibériába, hanem az Antarktiszra!
Személyesen Soros volt, én láttam.
Helikopterrel repült az őserdő felett, és meggyújtott köteg százdollárosokat dobált az ablakból.
Ez a tipikus populista "másra kenjük a saját fekáliát" jelenség, mint amikor idehaza az ellenzéket vádolják választási csalással meg fakenews-gyártással.
99,9%, hogy az elmeháborodott Bolsonaro gyújtotta fel, hogy a haverjai földterülethez jussanak amin termelhetnek meg gyárakat építhetnek stb., de nyilván annyira ő sem hülye hogy nyíltan bevallja hogy a védett és a klíma szempontjából kulcsfontosságú erdőket égeti szándékosan, mert azért annak még a mai profitorientált és környezetvédelemre magas ívben tojó világban is elég nagy negatív visszhangja lenne ha valaki két kézzel ássa a komplett emberiség sírját, szóval inkább süketel egy sort meg másra keni a kakit, ahogy az ilyen alakok ezt szokták. Egyetértek a hármassal, mehetne a gulágba hasonszőrű politikustársaival együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!