Szovjet megszánó kérdése:
Ha kiköltözök Ausztriába (Ott lesz a lakcímem) és ott lerakom a fegyver viselését, tartásit. Akkor ott lehet fegyverem?
Figyelt kérdés
És azt a fegyvert Magyarországon lehet "érvényesíteni"? Vagy újra viselési,tartási,kutya...? És ha visszaköltözök MO.-Ba akkor elveszik igaz?2019. aug. 18. 11:03
1/9 anonim válasza:
Remélem nem. A fegyver tartást meg kell szüntetni mindenütt az iskolai lövöldözések is emiatt vannak
2/9 anonim válasza:
Igen? És akkor a rendőrnek se legyen fegyvere? Inkább a helyedben úgy mondanám, hogy komoly pszichológiai vizsgálatok és egy bizonyos életkor után kellene fegyvert adni az ember kezébe.
Ott lehet fegyvered tuti, hogy itt lehet-e, azt pedig arra illetékeseknél kellene megkérdezni.
3/9 anonim válasza:
Attól mert egy országban szerzel engedélyt fegyver viselésre, az még nem érvényes máshol is. Európai lőfegyvertartási engedélyre keress.
4/9 A kérdező kommentje:
Értem szóval nem Magyarországon nem érvényes DE Ausztriában igen vagy ahol lerakom.
1-es igen én is úgy terveztem hogy amint megszerzem a fegyverem beülök az autómba és halomra lövök mindenkit mindenhol puszta szórakozásból..Pontosan és így tovább!
2019. aug. 18. 12:40
5/9 anonim válasza:
Nem, mivel nem elég kiköltözni, hanem teljes, állampolgárságot kell szerezni hozzá.
6/9 A kérdező kommentje:
És hogyan lehetek Osztrák állampolgár?
2019. aug. 20. 12:50
7/9 anonim válasza:
Hogyan lehetsz állampolgár?
Te sehogy...ha még rákeresni sem tudsz, a Google használatával.
8/9 A kérdező kommentje:
Az F A SZ A!
2019. aug. 20. 13:39
9/9 anonim válasza:
ithon is megtudot szerezni a fegyvertartási elég könyen, ha mentálisan és testileg egészséges vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!