Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Szeretnék katona lenni de van...

Szeretnék katona lenni de van egy "kis" probléma. (lent) hogyan tudom megoldani?

Figyelt kérdés

szeretnék katona lenni viszont cukorbeteg vagyok.

van erre vlamijen megoldás? (tök mind1 mijen alakulatnál csak irodapatkány ne legyegyek, sőt még az ország is mind1)

a fiziokumom megfelel (szerintem) gyúrok/kerékpározok/futok/zsákkal boxolok/airsoftozok

mentálisan: nemnagyon vannak érzelmeim amit bisztosan tudok mert még a saját nagyszüleim temetésén is azongondolkodtam hogy mivelfogompótolni azt a pénzt amit tőlük kaptam és utána maikor mindenki sirt engem basztak le min aki nem is "szerette" őket ami igaz is mert csak aféle zsebpénz forráasnak tekintetem a nagyira.

az öcsém fogytékosságán csak röhögök és közben betonbadöngölöm hogy takrodjon vissza a szobájába mert csak szégyenthozránk..stb

az idegenlégióval az a baj hogy németül csak makogok, angolul tudok viszont franciául csak annyit hogy "Ui"

17/f

2010. júl. 10. 21:42
1 2
 11/17 bumbi02 ***** válasza:
90%
provokativ kamu kérdés... itt a gyk-n is megjelentek az unatkozó tizenévesek mióta nyáriszünet van? inkább menj vissza counter strikeozni és mondogasd magadban hogy te vagy a tökéletes katona a megállithatatlan chuck norris.
2010. júl. 11. 18:36
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Remélem te leszel a pajzs.
2010. júl. 11. 22:34
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kamu! De ha kivételesen mégsem,akkor tényleg verje ki a fejéből a katonaságot,a büdös életbe nem lesz belőle katona!!
2010. júl. 12. 17:34
 14/17 anonim válasza:
100%
Ember, téged még azzal se biználak meg hogy hozzál egy cigit a boltból ... Az ilyeneket lövik le elsőnek, már ha eljutnak addig.
2010. júl. 19. 09:58
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
a katonaságnál kell az, hogy ne érzékenyülj el ha melletted lövik fejbe a bajtarsad, viszont felelősséggel tartozol értük!!! És ők is érted!! Enélkül nem lehetsz katona. A terminátor filmnek jó, de az életben reménytelen. Ha ennyire nem érzel semmit se, akkor hogyan bízzák rád mások az életüket? Sehogy. És ez alapvető probléma. Kérem a következő kérdésre senki ne válaszoljon, csak a kérdező!!!! Mit tennél ha egy bajtársadat emglőnék, és összeesik a tűzvonal közepén? Gondolkozz!! Nem egyszerű!! Én átéltem ezt az érzést!
2010. júl. 19. 13:10
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Ilyennek tudlak elképzelni:

[link]

2010. júl. 19. 13:11
 17/17 A kérdező kommentje:
nos hát helyzettől függ. mivel ha megtudom ugy közeliteni a sebesültet hogy özben ne kerüljek ki a fedezékből akkor odamennék hozzá és ellátnám vagy ha én nemtudom mert tulnahógyfalat akkor hívnék egy szanitéct és még megjön biztatnám hogy még van ereje és megtudja csinálni, otthon várja a családja stb...
2010. júl. 20. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!