Miért nincs ilyen katonai parádé mostanában? És te megnéznéd ha lenne? Videó lent!
http://www.youtube.com/watch?v=gDe6lY-XTto
Nekem nagyon tetszik,de lehetne a mostani felszereléssel meg a mostani katonákkal.A kisseb gyerekeknek is biztos tetszene...
Ez hül.yeség! Augusztus 7-8 - án Kecskeméti katonai repülőtéren lesz repülőnap és haditechnikai bemutató!
www.repulonap.hu
Én már megvettem a jegyeket!
Én is szeretem a katonai parádékat, nagyon jól néznek ki, és biztos jót tenne a katonák önbecsülésének és megbecsülésének is (Magyarországon gyakran lenézik a katonákat, míg mondjuk Nagy Britanniában vagy az Egyesült államokban tisztelik őket). Még kicsiként részt vettem bátyám sorkatonai eskütételén, és nagyon tetszett.
A probléma ott van, hogy a Magyar Honvédség jelenleg siralmas állapotban van (a politikai élet tükörképe lehetne), és ez hiteltelenné teheti az egészet.
Nekem egyébként a kedvencem az angol uralkodó születésnapján tartott katonai díszszemle, a trooping the colour.
Én is szívesen néznék ilyeneket, jó volna ha lenne.
Nem tudom 1-2 ember miért nem tud elvonatkoztatni? Katonai parádék mindig is voltak, semmi köze a szocializmushoz. A fiúkat mindig katonás szellemben nevelték. És egy magánvélemény: kevesebb volt az olyan nőies emós defekt, mint manapság.
Mondjuk az igaz, hogy ehhez hadsereg is kéne, nem olyan mint a mai magyar "haderő"...egy komolyabb terrorbrigáddal szemben sem lenne esélyünk.
És az a amradék minimális létszám is mit keres Afganisztánban?
Akik azt ugatják 50 éve, ohgy 1941-ben a hazát nem a Donnál kellett volna megvédeni, most ugyanazok az emberek azok, akik szerint 2010-ben viszont Afganisztában kell! Röhej...
"kevesebb volt az olyan nőies emós defekt, mint manapság"
valóban, akkoriban csak a látens homoszexualítás hódított! :D
Akik ilyen parádékat szeretnének és "defekt"-nek tartják a melegeket, azért miért nem húznak el Észak-Koreába, Kínába, vagy Kubába, ahol még manapság is jó kis 20. századi barbarizmus van, izolácionizmussal vegyítve?
Jobb lenne nektek is, és nekünk is. Minket nem hátráltatnátok a fejlődésben, ti pedig otthon érezhetnétek magatokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!