Ha katona szeretnék lenni a színtévesztés kizáró ok
biztosra?
Figyelt kérdés
Nagy álmom... gyerekkorom óta ezt terveztem középiskolába is rendvédelmire jártam csak 4.-ik évvégén mondták meg, hogy színtévesztő vagyok és esélytelen!De viszont van aki aztmondja, hogy ez nem kizáró ok!Tudtok valami okosabbat mondnai ? :D
Lehetséges hogy van olyan iránya, ahova nem kizáró ok. De ha kimondottan katona akarsz lenni, akkor sajna igen. Érdeklődj valameik központi irodába, és ott 100%os választ adnak, vagy nézd vissza az összes ilyen kérdést, mert már vagy 20an kérdezték ugyanezt :) Sok sikert!
2010. júl. 7. 21:09
3/16 anonim válasza:
Neked az lenne a kizáró ok, hogy megértési avagy meg nem értési problémáid vannak, ugyanis kb csak az elmúlt pár hétben 10 xer volt ugyanez a kérdés.
a szemészeten az egyik vizsgálat a szin elkülönítésből áll az alkalmassági vizsgálaton.
NEM, NEM LEHETSZ
2010. júl. 7. 21:19
4/16 anonim válasza:
És mikor még volt sorkatonaság, az lehetett volna az ember színtévesztéssel?
2010. júl. 7. 23:57
5/16 anonim válasza:
Egyszer én is feltettem hasonló kérdést akkor megértőbb válaszokat kaptam
"És mikor még volt sorkatonaság, az lehetett volna az ember színtévesztéssel?"
Mért ne lehetett volna? Kötelező volt bevonulni és bagyon nehéz volt kibújni alóla, kivétel a vége felé, úgy kilencventől.
2010. júl. 8. 05:47
7/16 anonim válasza:
Don kanyarnál nem nézték annó. Mondjuk ma már nem kell 206.000 embert vágóhídra vinni szal ma már buktad fijam.
2010. júl. 8. 15:11
8/16 anonim válasza:
Ma már a katonaság ÖNKÉNTES, ebből adódóan szelektálhatnak.
Aki meg gyönyörű köntösben megfogalmazott válaszokat szeretne egy olyan kérdésre, ami már negyvenszer fel lett téve, járjon teazsúrokba a barátnőivel.
2010. júl. 8. 16:06
9/16 anonim válasza:
A párom hivatásos katonatiszt és színtévesztő, ergo lehetsz katona.
2010. júl. 8. 20:49
10/16 A kérdező kommentje:
ennyi! sztetek miért kérdeztem meg 21ére is!? Mert a fele aztmondja h lehetek a fele azt h nem!! Nem egyből a leugatás kell hanem 1 kis logika... most 50-50%ból honnan a tökömből tudnám, hogy akkor melyik is az igaz??????
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!