18 éves vagyok és jövőre érettségi. Bevonulhatok úgy, hogy közben magántanulóként fejezem be ezt az 1 évet?
Figyelt kérdés
És az akadály lehet hogy -3.5 dioptriás a szemem? Köszi az ÉRTELMES válaszokat!2010. júl. 6. 20:22
1/7 anonim válasza:
Engem csak azért nem vettek fel katonai suliba, mert szemüveges vagyok, -0,75 dioptria. Bár lehet, hogy az is belejátszott, hogy lány vagyok... Na mindegy, szóval szerintem -3,5-tel nem vonulhatsz be. Azért megpróbálhatod, de szerintem nem vesznek fel.
2/7 A kérdező kommentje:
Suliba tudom, hogy nem vennének fel... ezért nem oda jelentkezem, csak... simán bevonulnék. Am... énis lány vok:D
2010. júl. 6. 20:41
3/7 anonim válasza:
n de simán meg hova akarsz bevonulni ?
sztem nem lehet amúgy
4/7 anonim válasza:
Ígyse, úgyse vonulhatsz be. Létszámstop van.
5/7 anonim válasza:
Fel nem foghatom ,hogy akar valaki lány létére 40 éves korára nyugdíjas lenni :D lehet, hogy ez szted nem értelmes válasz, de ez van!
Amugy honnan támadt ez az ötleted? Pszichológussal beszéltél már? Vagy csak büdös a munka vagy a tanulás?
6/7 A kérdező kommentje:
Nem akarok 40 évesen nyugdíjas lenni... arról már nem én tehetek h max 20 évig csinálhatom... folytatnám én ha kell a halálig is. Am... ugyanaz vezérel engem is mint egy fiut. Érdekel a téma és kész. Vagy van valami értelmes érved arra hogy egy lányt miért nem érdekelhet a háború, vagy hogy miért csak a fiuknak lehet "legálisan" büdös a munka?
2010. júl. 7. 15:51
7/7 anonim válasza:
Jelentkezz a toborzóirodában.
Szép elmélet, de milyen beosztást kínáljanak?
Érettségire a kiképzés, majd a szolgálatok miatt nem lesz időd és erőd felkészülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!