Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Más is kiröhögi azokat a...

Más is kiröhögi azokat a magyar katonákat, akik hivatástudatról beszélnek?

Figyelt kérdés

Oké, aki megy misszióba, az előtt le a kalappal.

De a többi?

Ülnek bent a laktanyában aztán fegyvert pucolnak?

Ez a nagy hivatástudat.

2019. márc. 27. 08:24
 1/9 anonim ***** válasza:
84%
Én egyedül téged.
2019. márc. 27. 08:32
 2/9 anonim ***** válasza:
94%

Te lehet, hogy az alap kiképzést sem tudnád végigcsinálni.

Nem röhögöm ki őket, ahogy senki mást sem.

2019. márc. 27. 08:36
 3/9 anonim ***** válasza:
49%

Nekem haverom mesélte, hogy a Honvédség ma is arról szól, hogy elküldenek a raktárba, hogy hozzál nekik zöld szögletest, te elmégy zöld szögletesért a raktárba, belépsz és azt látod, hogy szögletesből csak piros és kék van, zöldből pedig kerek. Üres kézzel visszamenni nem mersz, mert ordítanak veled és megbüntetnek azért, hogy milyen hülye vagy, szólni megint nem mersz, mert ugyanez történik és ez van minden áldott nap.

Elege is lett belőle és leszerelt, mert 28 évesen majdnem idegösszeomlás lett nála a vége, már rángatóztak az ujjai a bal kezén és tikkelt a szeme. A Honvédségünk a magyar kultúra esszenciája. Gyakorlatilag ugyanaz megy ott, mint az egész országban, csak töményebben.

2019. márc. 27. 08:51
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem.
2019. márc. 27. 09:46
 5/9 anonim ***** válasza:
86%
Nálunk pl vannak többen a családban akik a honvédségnél dolgoznak különböző területeken, pl van informatikus, van aki mérnöki feladatokat végez, van aki jogi ügyeket intéz. És egytől egyig diplomás emberek, akik jóval intelligensebbek mint itt néhány hozzászóló :D
2019. márc. 27. 10:10
 6/9 anonim ***** válasza:
94%
Amúgy pedig miért lenne röhejes a hivatástudat? Vannak emberek, akik nem csak a saját nyamvadt egójukkal vannak elfoglalva, mint te.
2019. márc. 27. 10:15
 7/9 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem te le vagy ragadva a sorkatonaságnál. Lásd, tűzszerészek, KMZ, és egyéb harci alakulatok, szerintem te ezeket 2 másodperc után feladnád. ;)
2019. márc. 27. 10:49
 8/9 anonim ***** válasza:

A missziosok sem mind rambonak mennek.

Fegyvert sem pucolsz minden nap. Szerencsere.

En pl azert lettem katona mert ez sokkal jobb melohely mint barmalyik korabbi munkahelyem.

Masik kollegam meg konkretan annyit mondott a parancsnoknak az interjun hogy azert jott a seregbe, mert itt 10 ezerrel tobbet kapna mint a korabbi munkahelyen.

2019. márc. 27. 14:27
 9/9 anonim ***** válasza:
89%

1. Hivatás tudatról inkább a politikusok szeretnek beszélni, a nagy világ megváltó propaganda beszédeikben, igaz, a gyakorlatban megbecsülni már nem annyira akarják azt...

2. Miért le a kalappal előttük? Mert kimennek sok pénzt keresni, gondolod a NATO iránti hihetetlen elkötelezettségből csinálják?

3.Pont az ilyen proli kérdezőknek nem kéne okoskodniuk, akik annyit nem érnek, mint a kosz amit kipucolnak a fegyverükből.

2019. márc. 27. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!