Melyik francia alakulat szelekciója, és kiképzése a legkeményebb fizikailag?
A Commando Marine hol helyezkedik el?
B, melyik al. Szelekciója és kiképzése a legkeményebb fizikailag, az alábbiak közül:
1erRpima
13rpd
Cpa 10
Gcp
Raid
Gign ( itt úgy tudom, hogy csak a 5-8% csinálja végig, ez nem tudom milyen eredmény)
Bri
Gipn
2rep
Válaszokat köszönöm!
Igen, a 4es rosszul írta, a Gendarmerie-ből tehát a csendőröktől választják a legjobbakat, és mivel a csendőrök leginkább katonák, mivel katonai szervezet a csendőrség...
A listád több helyén is szerepel slabor ejtőernyős ezredek, ezek szinte nevetségesek, bár képzésileg jók, alapból nullák(de lehet csak a slabor gyűlöletem miatt írom)
2 helyen a Légióból, az egyik a GCP amely az ejtőernyős kommandósok, és a 2REP, a GCP a 2REPhez tartozik...
Itt azért karcos a kiképzés, egyik legbrutálabb, slaborok is velük végzik a képzést. Ügye a 13RPIMA-sok, ha jól tudom, de lehet f@szság..
A RAID, GIPN és ezek ezek RENDŐRI alakulatok, olyan mint a készenléti otthon, vagy a BRFK bevetési osztály, semmi extra alap rendőri alakulathoz méltó képzés, de járj utána...
Amely a legbrutálabb visszatérve az a GIGN, az egész világ ismeri őket, nem véletlen, bárhol a világon ha nagyobb terrorcselekmény van őket hívják, mert a top legsikeresebb, brutál kiképzés, brutál bevetések, akár Afrika, vagy épp a világ másikvége, köszönhető a francia külpolitikának, Merci Jean Castex...
Ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!