Katonaságnál hogyan viselkednek egymással az emberek, tisztelettudóak, segitőek vagy inkább lekezelőek, agresszívek?
Mondjuk egy fiatal őrmester vagy hadnagy odakerül az egységéhez, hogyan fogadják? Szivatják mint a filmeken? Vagy ha hibázik valaki akkor ordibálnak vele?
Azért kérdezem mert elgondolkdotam a katonai pályán viszont nem sok kedvem volna bunkókkal dolgozom. Dolgoztam már civil szférában sok flegma beszólogatós tahóval, ha katonaságnál is ez van akkor nem megyek oda se. Persze kkképzés oké hogy vannak szivatások nem is arra vonatkozik a kérdés hanem inkább arra hogy miutan azon túlvan az ember utana milyen a hangulat? Ja igen éd ne az írjon akinek sorkatonai tapasztalata van, hanem aki hivatasos.

"Nem bántott meg, és te sem. Csupán csak unom ezeket a magukat poénosnak és jópofának gondoló, provokáló hülyegyerekeket, akik sem tiszteletet nem tanultak, sem olvasni nem tudnak... mert hát valljuk be, az oldal szabályzatában is le van írva érthetően hogy a kérdésre kell válaszolni nem pedig provokálni. A katonságnàl úgy gondolom fegyelmezetebb emberek vannak. És nekem emiatt is szimpatikus. Nem lövöldözni akarok menni, eleve nem is lövésznek jelentkeznék."
Nézzétek, szegénykém milyen kis ideges még mindig. Nehéz a dolga a katonának...

Es #14, ezt milyen tapasztalat alapjan irod? Mert az biztos hogy nem katonakent.
Mar a sorkatonasag is lazabb volt mint a te leirasod, a szerzodeses meg 100x jobb.

14-es vagyok! Vannak ilyenek a honvédségnél! Otthon nullák és itt élik ki magukat mert itt van valamennyi kis hatalmuk!
Rajtam már nem élősködnek az ilyenek de sok kopasznak főleg közkatonáknak és őrvezetőknek ezzel teszik tönkre az életét mert amint vissza szólni egyből mutogat a rendfokozatára hogy van ott egy gerenda! Mert mással nem tud kérkedni!

Nem mondta senki hogy nincs ilyen.
De te kb bolhabol csinalsz elefantot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!