Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Kommandósnak készülök és...

Kommandósnak készülök és lenne pár kérdésem (? )

Figyelt kérdés

Sziasztok! Köszönöm hogy időt szántok rám.

15 éves vagyok és minden álmom hogy kommandós legyek

( tudom hogy nagyon nehéz elérni hogy az legyek de mindent megteszek érte )

Szóval akkor kezdjük ott hogy 6 éve thaiboxolok, de meguntam mert az egész csapat felszínes és unalmas ( nem rosszból mondom ) ezért most kitaláltam hogy boxolni szeretnék, de közben eszembe jutott hogy ez nem igazán olyan sport amit a kommandósok csinálnak mert nemhasználjuk a lábunkat benne stb.. értitek :)

az lenne a kérdésem hogy szerintetek átmehetek boxra? a kommandósok milyen önvédelmi kiképzést kapnak? mindenre kiváncsi lennék, várom a válaszotokat , és előre is köszönöm.

2010. júl. 3. 13:35
1 2
 11/20 anonim válasza:
81%
Kommandósnak nem készülsz, max összeteszed a két kezed ha te oda valaha bekerülsz. 110%os egészségi és pszichológiai állapot mellett, kőkemény fizikai képzés van, és 100ból 1-2 alkalmas ember kell csak. Nem azért, mert a többi alkalmatlan lenne, hanem azért, mert nem kell rengeteg terminátor. A tapasztalat, összeszokás a legfontosabb, és nincs pénz sok új ember képzésére. Aki viszont bekerül, az bent van, és megbecsülik, ha ő is megbecsüli magát.
2010. júl. 8. 18:45
 12/20 anonim ***** válasza:
38%

Kár hogy eltörölték a kötelező katonaságot.

Két év szolgálati idő végén egy pillanatig sem gondolkoznál azon, hogy maradsz, vagy leszerelsz.

Remélem amikor a Thai tudásod mellet megismered a lelki terrort, a primitív felettesek basztatását, a vegyvédelmi felszerelésben történő "hegynek fel" vigyázmenet értelmét egy kissé elgondolkodsz a katonásdi értelmén. Izgalmas az az élet, de ha majd a legjobb társadat mellőlled lövik szét az kellemes alapot fog adni a további életednek.

Sok sikert kiskatona !

2010. júl. 9. 11:34
 13/20 A kérdező kommentje:
Szia, tudom hogy ezek benne vannak a pakliban, de én ezen az ösvényen szeretnék maradni. ^^
2010. júl. 9. 12:56
 14/20 anonim ***** válasza:

Ez az első alkalom, hogy felpontozok egy olyan választ, ami így kezdődik: "Kár hogy eltörölték a kötelező katonaságot."

De az előttem szólónak igaza van, és tudni nem tudod, max elképzeled, de valószínűleg fogalmad sincs róla milyen, ha meghal valaki, aki fontos neked, és nem érezted még azt sem, hogy milyen, ha neked kell megölnöd valakit.

2010. júl. 9. 17:46
 15/20 A kérdező kommentje:
A barátnőm felakasztotta magát, köszi... igenis tudom ^^
2010. júl. 9. 21:16
 16/20 anonim válasza:
22%
nem jössz a légióba? :) én nyár végén indulok. Jobb az, kommandósnak úgyse vesznek fel egy darabig (10 év minimum kell még)
2010. júl. 9. 21:58
 17/20 anonim ***** válasza:
40%

Nekem egyik legjobb barátom nemrég halt meg.

És nem akarom átélni mégegyszer. De akkor tudod milyen. És direkt oda akarsz menni, ahol ez mindennapos?

2010. júl. 9. 23:23
 18/20 A kérdező kommentje:
De azt sem szeretném hogy másnak haljon meg a család tagja , ismerőse , barátja... ezért szeretnék kommandós lenni hogy segítsek másokon, tudom nem mindig olyan bevetések vannak hogy túszokat kell kiszabadítani, stb.. de akkor is ^^
2010. júl. 10. 13:34
 19/20 anonim ***** válasza:

Szerintem karatéz meg ilyenek a box oda nem nagyon jó,

javaslom neked a KYOKUSHIN KARATE-t vagy a HAPKIDO-t.

2010. júl. 11. 17:25
 20/20 A kérdező kommentje:
köszönöm, átgondolom :)
2010. júl. 11. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!