Miért mondják páran, hogy a kötelező sorkatonaság jajj de jó volt? A legtöbb öreg azt mesélte, hogy dohányozni, inni, és hazudni tanult ott meg.
Színvonaltól függ... Ha inni, cigizni és hazudni tanítana meg, akkor nem sok értelme van.
Rajtunk múlik, hogy mennyire vagyunk igényesek.
Szerintem ugyanaz mint az iskola. Vissza gondol az ember, hogy de jó volt iskolásnak lenni. Mindig ott voltak a haverok, együtt sírtunk, együtt nevettünk, jól szórakoztunk...csak az a fránya iskola ne lett volna.
Saját alkoholista apámon és ismerősi körén is azt láttam, hogy azok emlegették igazán, akiknek amúgy céltalan, unalmas, szar élete van, és semmit nem képesek elérni. A katonasággal legalább pár hónapra-évre le voltak kötve és azóta is elmondhatják, hogy "ők letettek valamit az asztalra", ha már mást nem sikerült.
Vagy saját magam hasonlóan vagyok az egyetemmel. A közösséget, társaságot, élményeket amiket kaptam, azt nem adnám vissza, de az egyetemen való szívást, hajtást nem csinálnám még egyszer az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!