1/9 A kérdező kommentje:
én a piros fehér körökből egyből azt hittem, hogy ez perui, a háromszög jobb lenne
2019. márc. 6. 22:23
2/9 anonim válasza:
Oszinten sehogy, mivel elobb utobb hasonlot fogok kapni, es akik mar hordjak, hat nagyon nem dicserik.
3/9 anonim válasza:
Szerintem nagyon sza.r, az előző egyszínű nekem szimpatikusabb.Egyébként témába vágó olvasnivaló (igen, a fickó a cikkben magyar):
4/9 A kérdező kommentje:
úgy látszik mindenhol ezt a multicamot tartják a legjobbnak, de ez az osztyák olyan mintha fényes lenne
2019. márc. 7. 00:08
5/9 anonim válasza:
Ez biztos hogy osztyák? Lehetne manysi is akár. Szerintem oda szibériába ahol az osztyákok élnek teljesen megfelel. Kiváncsi lennék milyen a téli egyenruhájuk. Büszke vagyok rá, hogy legközelebbi nyelvrokonainknál is ilyen szuper új egyenruhákat vezettek be.
7/9 anonim válasza:
konkrétan szerintem ronda. Nem gondoltam hogy valaha jobban fog tetszeni a sajátunk mint az övék egyébként. (15M)
8/9 anonim válasza:
Nekem nem tetszik. Ehhez atomvillanás kéne hogy beleolvadjon a környezetébe :)
Kőországhoz a szürke árnyalatai jobban illenének, olyan mintával mint a cirmos bundája.
9/9 anonim válasza:
Laktanyában parádézni jó. Terepre ilyesmi a jó:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!