Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » A Honvédség mennyire engedélye...

A Honvédség mennyire engedélyezi a másodállást?

Figyelt kérdés
Alakulatfüggő vagy egyáltalán nem szeretnek róla hallani se? Ha elkapnának feketén, akkor kidobnának?

2019. febr. 8. 15:00
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Ha feketemunkán kapnak, akkor a NAV eljárás miatt kiraknak.

Elméletileg a parancsnokság engedélyezheti, a sereggel összeegyeztethető melót.

2019. febr. 8. 15:16
 2/15 A kérdező kommentje:
szóval pl egy mekis meló már nem engedélyezett valószínűleg?
2019. febr. 8. 15:26
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem valoszinu.

Kollegamnak sem engedtek hogy pultoskent dolgozzon.

2019. febr. 8. 16:24
 4/15 A kérdező kommentje:
nem verhetem egész nap a f**kam, meg edzeni se lehet egész nap, melózni akarok vmit, vagy bármit amivel pénzt lehet keresni.
2019. febr. 8. 16:45
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

várjál már haver. Te most beakarsz menni napközben mekibe melózni? Akkor ki a gyászom lesz bent munkahelyen????

Valami gond van a fejekben.

Akkor húzzál el valami céghez dolgozni...

2019. febr. 9. 11:07
 6/15 A kérdező kommentje:
Munkaido utan gondoltam
2019. febr. 9. 11:18
 7/15 anonim ***** válasza:
Gondolom biztos meg lehet oldani, ha néhány éve még az egész MH 12. győri ezred altiszti és legénységi állománya az Audi gyárban vállalt esti műszaki másodállásban. Egyébként nem hiszem, hogy túl sok közük van ahhoz, hogy mit csinálsz munka után. Szóval ha a parancsnak megfelelően mindig ott vagy ahol kell lenni, és elvégzed a feladatot, a többi a te dolgod. Csak ugye, akármit is csinálsz másod állásban, annak ne legyen köze a katonai énedhez, ne égesd a sereget, ne kövess el bűncselekményt, ne adj ki információkat a katonai munkádról.
2019. febr. 9. 15:22
 8/15 anonim ***** válasza:

#7, Ez az, vallalni lehet masodallast, csak nem mindegy mit.

Van kollegam aki pl lagzikon zenel, vagy dragabb etteremben felszolgalo, stb, ezeket siman engedtek, de masikat egy lepukkant kocsmaert megszolitottak.

2019. febr. 9. 15:57
 9/15 A kérdező kommentje:
én az #5 versenyzőt még mindig nem értem, h mi baja van
2019. febr. 9. 17:11
 10/15 anonim ***** válasza:

Ha ennyire tudni akarod akkor az a probléma amikor valaki így áll a honvédséghez:

"nem verhetem egész nap a f**kam, meg edzeni se lehet egész nap,"

Hát akkor menj el keress valami olyan munkát ahol nem vered egésznap a farkad hanem lesz pénzed... Elkell menni szakmát tanulni, vagy programozni és láss csodát nem vered egész nap a farkad és pénzed is lesz...

Ha elkapnak feketén kidobnak ez 100%.

2019. febr. 10. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!