Mi kellett volna ahhoz hogy Magyarország megnyerje a Második világháborút? Nem úgy értem, hogy a németek vagy akár az oroszok oldalán, hanem Önállóan s utána nagyhatalom legyen a többi nyertes között.
Ehhez "csak" az kellett volna, hogy csúcsrajáratott kémhálózata legyen, ahol más országoknak ellehet adni információkat.
A magyaroktól mindent elloptak, vagy kivitte tudását, mert itt nem becsülték semmire.
elsö vagyok megint
"A tisztesség akkoriban nem volt erény, az akkori vezetőink pedig készek voltak bemocskolni a kezüket, értünk."
Pont ez az amiért valaki mellé állt az ország.
Ahpogy írtam ha elsöpörnek minket mert nem állunk senki mellé, akkor ahogy bejutnak az országba(mindegy melyik katonák) elsönek elöszedik a vezetöséget és vagy rögtön halál vagy börtön, kínzás minden vezetönek. A nép ahogy írtam ugyan annyit szenvedett volna. De hogy csatlakoztunk valamelyik országhoz így a vezetöknek kegyelem járt annak fejébe, hogy besorolják és ráveszik a népet, hogy engedjék a szabad fosztogatást, és a férfiakat messzi frontokra küldeni. Vagy is az akkori vezetö politikusok voltak azok akik saját börüket mentve küldték messzi frontokra a magyar katonákat meghalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!