Hivatásos katonákkal szeretnék beszélgetni. Van itt ilyen?
Tudom naiv gondolat, de örömmel fogadnám egy katona msn-jét =D kíváncsi vagyok hogy zajlanak a dolgok a honvédségben, érdekel a dolog
14/f Łł
Azért nem mindegy ám hogy hivatásos katonákkal vagy Légiósokkal akarsz beszélgetni. De kétlem hogy 14 évesen már a Légióval kéne foglalkoznod. Egyébként megsúgom egyetlen egy Légiós sem fog veled msnezgetni.
Adieu, mon ami!
Üdv: Csülök
köszi,
1. Külföldön is AK-65-el vagytok kinn?
2. Télleg b@aszogatnak a felettesek mindenkit?
3. Van még olyan a magyar honvédségben, hogy tüzér?(ugyértem aki az aknavetőket kezeli, ha úgy hívják)
4. Mennyi a fizetése kint cipruson a katonáknak? Beosztás szerint
5. Ha AK val vagytok kint, akkor nektek ugye jóval kevesebbet kell fegyverttisztítani, mint azoknak akik M16 bázisú fegyverekkel vannak kint?
6. A magyar kiképzés milyen minőségű?
7. A katonák szoktak vinni magukkal "túlélő" felszerelést? (szikravető, fertőtlenítő tabletta, csajka, stb)
8. A kalashnikov mennyivel pontatlanabb, mint az M4-M16
9. XM-8-al télleg vannak kint katonák? Hiszen lezárták már a projektet úgy tudom.
10. A gázdugattyús G36-ok és HK416-ok megbízhatóbbak az AK-nál
Előre is köszi a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!