Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Hivatásos katonákkal szeretnék...

Hivatásos katonákkal szeretnék beszélgetni. Van itt ilyen?

Figyelt kérdés

Tudom naiv gondolat, de örömmel fogadnám egy katona msn-jét =D kíváncsi vagyok hogy zajlanak a dolgok a honvédségben, érdekel a dolog

14/f Łł

2010. jún. 30. 20:28
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
email cím is jó
2010. jún. 30. 20:29
 2/14 anonim ***** válasza:
Én annak tanulok talán tudok segiteni középsuliba honvédelem tagozaton vagyok most fogok érettségizni... Általában szoktunk a laktanyába lenni szóval valamennyire tudom itt is leirhatod ha nem akkor privát 17/F
2010. jún. 30. 20:43
 3/14 A kérdező kommentje:
köszi, de én olyanra gondoltam, aki már volt kint idegenlégióban, bár kétlem hogy lenne itt olyan
2010. jún. 30. 20:47
 4/14 A kérdező kommentje:
de azért köszi
2010. jún. 30. 20:47
 5/14 anonim ***** válasza:
81%

Azért nem mindegy ám hogy hivatásos katonákkal vagy Légiósokkal akarsz beszélgetni. De kétlem hogy 14 évesen már a Légióval kéne foglalkoznod. Egyébként megsúgom egyetlen egy Légiós sem fog veled msnezgetni.

Adieu, mon ami!

Üdv: Csülök

2010. jún. 30. 21:52
 6/14 anonim ***** válasza:
Nincs. A légiós meg mióta hivatásos?
2010. jún. 30. 22:34
 7/14 anonim ***** válasza:
51%
én az vagyok, de nem adok meg semmilyen adatot, viszont ha itt kérdezel, és válaszolhatok is rá, meg fogom tenni.
2010. jún. 30. 23:41
 8/14 A kérdező kommentje:

köszi,

1. Külföldön is AK-65-el vagytok kinn?

2. Télleg b@aszogatnak a felettesek mindenkit?

3. Van még olyan a magyar honvédségben, hogy tüzér?(ugyértem aki az aknavetőket kezeli, ha úgy hívják)

4. Mennyi a fizetése kint cipruson a katonáknak? Beosztás szerint

5. Ha AK val vagytok kint, akkor nektek ugye jóval kevesebbet kell fegyverttisztítani, mint azoknak akik M16 bázisú fegyverekkel vannak kint?

6. A magyar kiképzés milyen minőségű?

7. A katonák szoktak vinni magukkal "túlélő" felszerelést? (szikravető, fertőtlenítő tabletta, csajka, stb)

8. A kalashnikov mennyivel pontatlanabb, mint az M4-M16

9. XM-8-al télleg vannak kint katonák? Hiszen lezárták már a projektet úgy tudom.

10. A gázdugattyús G36-ok és HK416-ok megbízhatóbbak az AK-nál

Előre is köszi a válaszokat

2010. júl. 1. 13:00
 9/14 A kérdező kommentje:
Mellesleg, nem akarok katona lenni, csak kíváncsi vagyok
2010. júl. 1. 13:01
 10/14 A kérdező kommentje:
ja, véletlen lehagytam a kérdőjelet a 10-nél
2010. júl. 1. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!