Katonaságnál, milyen gyakran lehet zuhanyozni? Milyen a zuhanyzó?
Figyelt kérdés
2019. jan. 29. 10:55
1/4 anonim válasza:
nem lehet hanem kötelező, ha jól tudom naponta kétszer
2/4 anonim válasza:
kötelezőnek semmi nem kötelező lol.
Ahogy van időd ha épp te szeretnél zuhanyozni minden szünetben 3 perc alatt akkor annyit zuhanyozol amennyit akarsz.
Zuhanyzó változó.
Valahol egybe van 4, függöny nélkül, valahol külön vannak elkerítve. Alakulatfüggő
3/4 anonim válasza:
De, bizony vannak kötelező dolgok. Például minden reggel borotválkozni. Szakállat növeszteni parancsnoki engedéllyel lehet. Zuhanyzás részét nem tudom. Közalkalmazottként dolgoztam sokáig közöttük, ezt tudom biztosra.
4/4 anonim válasza:
Alapkiképzésen tesi után kötelező. Rendes állományba állás után opcionális. Nyílván munka közben nagyon nincs rá idő se lehetőség, maximum ha van reggeli tesi akkor az után. Munka idő leteltével meg a kutyát se érdekli, hogy mit csinálsz.A zuhanyzó állapota alakulat függő, nálunk speckó a laktanyától külön szállón vagyunk elszállásolva 4en egy körletben, ott minden körletben van külön zuhanyzó és wc is,máshol meg mivel a laktanyában van a bent alvó állomány szállása,azok a zuhanyzók általában kimerítik a gusztustalanság fogalmát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!