Mikorra jönnek meg az új tankok, repülők, helikopterek amiket rendeltünk? És az új légvédelmi rakéta rendszert mikor építik ki?
Remélem hamarosan, hiszen nem szeretnénk, ha Hulk Magyarországon garázdálkodna. Őt a kerítés nem állítja meg.
Tudod már két hete úgy felhúztam magam, egy nyomi fapados játék, de nagyon érdekel, mert magyarra is lefordították. Ez egy straégiai játék.
A Europe Empire 2027. Természetesen Magyarországgal játszottam, és csak 5.303M a havi elverhető összeg.
És nem tudom meghackeli, úgy ahogy Viktorunk a gazdaságot. Ezer féle MOD sem sikerült, sajnos. Még a game guardian is csődöt mondott. Szét bax az ideg!
ez évben jön pár h 145, a gyakorló leók akár egy év múlva, a teljes leó flotta 25-re lesz itt
a h225 2023tól fog szállingózni, szóval kb minden elég sokára, de a program 26-ig szól szóval van idő, a légvédelemnél még döntés sincs, legalábbis hivatalos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!