A rendőrség mit tenne ha kénsavas üvegekkel dobálnák meg őket?
" A rabtársaid sem fognak vele kesztyűskézzel bánni, az ilyeket meg a rabtársaik is megvetik."
Ezt meg honnan veszed? Az ilyesmi szerintem elég nagy tiszteletnek örvend a bűnözők körében, de azért még bent is bizonyítani kell ahhoz, hogy valaki kivívja a rangját.
Amit nagyon megvetnek a bűnözők, és akkor aztán tényleg nem lesz maradása, ha gyereket molesztál az illető. Na akkor minden nap megkapja a magáét nem is egyszer.
Ők is ugyan úgy emberek, töbségük ugyan úgy pokolra kívánja a fideszt. Elvették a korkedvezményes nyugdíjukat és a túlóra pénzükkel is játszanak. Aki teheti ott is hagyta. De nem értenek máshoz és nem akarnak új életet kezdeni. Míg ők is katona emberek addig számukra a parancs az parancs. Többségük a bűn üldözése miatt lett rendőr, míg a maradék az egyenruha és a dicsőség miatt. De egyik se azért, hogy a népet szivassák és mindenki szidja őket meg az anyjukat, a trafipax és a bírságok miatt. Ha nem lenne nekik parancsba adva és nem lenne megkötve a kezük, hidd el ők is a tömeggel tartanának. Hiába hívja legtöbb őket "Orbán katonáinak", nagyon nem azok, ők is utálják a mostani kormányt. De meg van kötve a kezük, semmit se tehetnek.
A boltosok se tehettek a vasárnapi zárva tartásról, ők is "parancsot teljesítettek".
Itt a kormánnyal van a baj és nem a dolgozó emberekkel. Értem én, hogy valakit büntetni akar az elvetemültebje, de ne az ember társán álljon bosszút aki ugyan úgy szenved a hatalom miatt.
Ha tehetnék nem csinálnák, de nekik is meg kell élni valamiből.
#15,
Te az 5%- ban hasznos válaszokat, hogy hoztad össze??
Lapos földes, ezoteriai dolgokba hívő, vallásos fideszes vagy??
Mert ha minden válasznál anyázol is akkor is többet tudnál össze szedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!