Mit szóltok ehhez a 400 óra túlórához ami a civileket sújtja? Felmentettek vagy felmennétek tüntetni?
Figyelt kérdés
Én szívesen felmentem volna de sajnos aláírtam a szerződést hogy nem csinálok ilyeneket! Trollok kíméljenek!2018. dec. 9. 09:35
11/15 anonim válasza:
# 10!
A szabadságod napban van megadva és nem órában! (volt ilyen régebben, de visszaváltoztatták)
12/15 A kérdező kommentje:
Azt azért árulja már el nekem valaki hogy a fidesz facebookos oldalán miért mindig csak a migránsozásról írnak?! Le vagyok tiltva sajnos de erről a 400 óráról nem posztolnak csak Brüsszel meg migráns mást nem bírnak!
2018. dec. 12. 12:51
13/15 anonim válasza:
15/15 anonim válasza:
A te linked is jó, csak picit lejjebb kellett volna görgetned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!