Oroszok megtudnák azt csinálni Európával, mint USA Irakkal?
"De ha annyira szar lett volna nekik meg lehet dönteni minden kormányt csak elhatározás kérdése . Rengetek példa volt az ókor óta amikor királyokat , diktátorokat hadvezéreket a saját népük buktatott meg. Szóval én őket teszem hibássá , hogy nem tettek semmit"
Félelemben éltek. "A szovjet hadseregben nagyobb bátorság kellett a visszavonuláshoz, mint az előrenyomuláshoz" Maguk az oroszok (és más szovjet tagállamokban élők) is örültek a kommunizmus végének. És nyilván voltak akik ezt a rendszert támogatták, akiknek hasznuk volt belőle, de nem lehet általánosítani.
Dehogyis nem lehet éppen azt csinálom.
Az oroszok komcsim
az amerikaiak idióták
az arabok terroristák
a németek japánok meg jó autókat csinálnak
franciák csiga zabálok
ennyi
"Az oroszok komcsim
az amerikaiak idióták
az arabok terroristák
a németek japánok meg jó autókat csinálnak
franciák csiga zabálok"
Az oroszok nem komcsik. Ismerek oroszokat és rohadtul nem komcsik.
Az amerikaiak többsége tényleg idióta
Nem minden arab terrorista, hanem inkább betegek. (Perverzek, stb.)
Németek és a japánok jó autókat csinálnak
Franciák tényleg csigákat is esznek, de ezzel nincs is baj. (Meg az előzővel sincs)
De amúgy ezt hívják sztereotípiának. (Általában rossz előítélet) Lefogadom, hogy minden ismeret nélkül általánosítasz. Jah és rasszista is vagy. (Nemzetiség szerint megkülönböztetsz/elítélsz embereket)
Igen rasszista vagyok de meg tudom indokolni mindegyiket amit írtam .
1 Volt egy Fiat Paliom első autónak ez előtt 2 évvel 1.2 benzin hát nagy szar volt nem volt hozzá alkatrész meg folyton otthagyott mindenhol . Most Audi A4 Sline 1.9 PDTdi-m van nem is lehet őket össze hasonlítani.
Nem minden arab terrorista...
Sőt nem minden orosz kommunista. És nem minden amerikai idióta. Ezt mind tapasztalatból mondom. Anyukám (egyetemen) tanított már arabot is. Vannak orosz barátaim, akiknek semmi közük nincs a kommunizmushoz... Van egy félig amerikai osztálytársam, akinek az anyja (aki amerikai) tanított angolra, szóval ismerem és nem idióta.. Egyéb általánosítás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!