Oroszok megtudnák azt csinálni Európával, mint USA Irakkal?
Figyelt kérdés
Az érdekelne , hogy az oroszok eltudnák e foglalni egész europát tehát szárazföldön elmenni Portugáliáig tengeren meg Angliát és akár Izlandot is. Tehát az egészet. Azt tudom , hogy jelenleg az európai nagyhatalmak nem igen fordítanak sok pénzt a gdp-ből katonai kiadásokra vagyis inkább nem annyit mint az oroszok de szerintetek vészhelyzetben európai nagyhatalmak (angolok, franciák, németek,olaszok,spanyolok) képesek lennének megfelelő ellensúlyra egy orosz hadsereg ellen ? Illetve képes lenne e arra , hogy ugyan azt csinálja amit usa irakban ?2018. nov. 20. 11:26
11/96 A kérdező kommentje:
De akkor én is
Afganisztán: 1979-1989
Magyarország:1956
Csehszlovákia:1968
Lengyelország:1956
2018. nov. 20. 15:37
12/96 anonim válasza:
Nem mert 1848 49 et hoztad fel én pedig egy időben közelebbit. De tessék: Hitler, Franko tábornok, Lenin... igen a kommunizmus eszmélye Marx Engelsz szintén európai. Tudom ez nincs a köztudatban de volt egy kis átmenet. Megölték az egész cári családot egy pincében és kőkemény harcok voltak oroszországban hogy ki nyer a cári csapatok vagy a nyugatról pénzelt kommunisták.
13/96 anonim válasza:
A kommunizmus nem orosz találmány sem lenin. Stálin pedig csak egy utód nem alapító. Melleleg nem orosz de nem is számít mert nem ő volt az ész Lenin csinálta nyugati pénzen.
14/96 szántóvető válasza:
"Magyarország:1956
Csehszlovákia:1968
Lengyelország:1956"
-és ha kelet-berlin is fellázadt volna akkor nyilván leírtad volna ezt is.afganisztán jogos,ezzel szemben tele van a történele ellenpéldával-amire utaltam már,csak becsuktad a szemed és átsiklottál felette.
15/96 anonim válasza:
Am azért verték le 48-49 mert nem akartak még egy Napoleont. 1815 ben sikerült legyőzni kőkemény háború árán. Friss volt az emlék.
16/96 A kérdező kommentje:
Na és akkor mi van ha nem az oroszok találtak fel a kommunizmust attól még ha valakinek azt mondom komcsik egyből az oroszok ugranak be mindenkinek. Mivel ők terjesztették el , ők kényszertették rá mindenkire önkényesen és ők gyilkoltak ez alatt. Hány ember hallt éhen Sztálin irányítása alatt ?
2018. nov. 20. 16:05
17/96 anonim válasza:
Az oroszok épp úgy szívtak miatta mivel nem orosz eszme volt a vezetői is inkább héberel voltal mint oroszok... de birom amikor rápróbálják kenni az oroszokra a héberek bűneit.
Rákosit sem neveznem magyarnak inkább hébernek.
18/96 A kérdező kommentje:
El lehet mondani hogy Amerika sok országot lerohant olajért ez tény de Irak,Szíria,Afganisztán, Panama, Szuez stb.. de ne felejtsük el hogy fele annyira nem dukál ez a szám , mint Sztálin uralma alatt lévő Szovjetunió
2018. nov. 20. 16:10
19/96 anonim válasza:
Mellesleg nem maguknak akarták rájuk is rá lett kényszerítve.. nem adták könnyen magukat 4 évig tartottak a harcok
20/96 anonim válasza:
Gulágba vitték aki tiltakozott mint a náciknál ami szintén nyugati eszme... szóval mivel egy marék diktátor irányította az országot egy olyan eszmével ami nyugatról jön ráadásul egyik sem.... orosz... (héber) kicsit merész őket vádolni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!