Lehetek-e 1,5 dioptriás szememmel katona?
Figyelt kérdés
Fizikai meg minden teszt menne csak az egészségügyitől parázok.2010. jún. 25. 21:53
1/11 anonim válasza:
Kb 1 órája volt egy hasonló kérdés, amire igen érthetően kifejtettem a válaszomat, de mikor kiírod azt a tetves kérdést fel is dobja.
NEM, NEM LEHETSZ.
4/11 A kérdező kommentje:
És amikor kiírtam azt a tetves kérdést hadsereg és hadvezetési kategóriába egy kérdést sem dobot ki. Szóval bocs de ne pattogjál itt mert nem vagyok olyan kedvembe és ha már ezt le tudtad írni akkor már azt is lebirhattad volna írni h igen vagy nem vagy valami bővebb választ a kérdésemre. Ennek az oldalnak tudtommal GYAKORIKÉRDÉSEK a címe vagy is GYAKORI. Olyan kérdések amiket gyakran feltesznek. Ám utcsó előtinek a mesterlővészes jó voót. :P :D
2010. jún. 26. 20:58
5/11 A kérdező kommentje:
Ja bocs írtál rá választ. Sory csak fáradt vaok.
2010. jún. 26. 20:59
6/11 anonim válasza:
Nem de ha tanév kezdés elött fél évvel megmütetted akkor mehetsz a nemzetvédelmi főiskolára és akkor lehetsz katona
7/11 anonim válasza:
szerintem az is számít, hogy + vagy - os mert ha -os akkor az gáz a +os szerintem elmegy
8/11 anonim válasza:
Hát igen,még jó hogy IQ teszt is van az alkalmasságin :)
Esetleg nem lesűvítened kéne, hanem megtanulni olvasni, netán megköszönni.... :)
9/11 anonim válasza:
Hi
Én is szemüveges vagyok és megkérdeztem katonai ismerősömtől és NEM LEHETSZ
Legfeljebb ellátó lehetsz de nem harcolhatsz.
Tudom én is szomorkodtam egy sort :(
10/11 anonim válasza:
Persze majd éles helyzetben amikor az ország készletei kifogyóban vannak mert a nagyobb országok felemésztik és megpróbálunk harcolni minden erőnkkel milyen jól jönnek azok a szemüveges katonák... Szemüveges lány vagyok, és felháborítónak tartom hogy nem lehet valaki úgy katona hogy szemüveges. Persze a behívónál nem számít hogy ki szemüveges.: /
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!