A sorkatonaság intézménye valójában az ártatlan emberek börtöne?
Szerintem a sorkatonaság intézménye olyan, mint a börtön, csak az attól durvább verzióban, ugyanis ott az ártatlan, élni, tanulni valamint jövőjét megalapozni akaró fiatalokat zárnak be.
A fiatalokat akaratuk ellenére fosztják meg a szabad élettől, és teszik be egy gondosan elzárt, 3-4 méter magas szögesdrótos kerítéssel, fegyveres, kutyás őrökkel őrzött barakkba, ahol ahol ugyanúgy ki van téve társai erőszakának, mint a börtönben és ugyanolyan rossz ételt kapnak, mint a bűnelkövetők.
Ti mit gondoltok?
"A fiatalokat akaratuk ellenére fosztják meg a szabad élettől, és teszik be egy gondosan elzárt, 3-4 méter magas szögesdrótos kerítéssel, fegyveres, kutyás őrökkel őrzött barakkba, ahol ahol ugyanúgy ki van téve társai erőszakának, mint a börtönben és ugyanolyan rossz ételt kapnak, mint a bűnelkövetők."
Íbazeg! Konkrétan hol szolgáltál? A futin? Akkor meg mitől vagy ártatlan? Akinek oda sikerült bekerülni azt katonai ügyészség ítélte el és nem véletlenül. Én a helyedben nem nagyon dicsekednék ezzel. :D
"Úgy általában egy ember életében a legnagyobb élmény volt, amit ember megélhet"
A katonaság életed legnagyobb élménye? De szar lehet...
"A katonaság életed legnagyobb élménye?"
Nem csak az enyém, a tiéd is.
5.
Igen, nagy élmény volt, hogy kijátszottam.
"Nincs már sorkatonaság magyarországon."
Majd lesz tündérkém. Nem sokat kell már várnod. Ukrajna épp felsorakozik.
Én a helyedben azért meggondolnám, mit beszélek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!