Támogatnátok, hogy Magyarországon a katonaság több hazafias felvonulást, ünnepséget tartson?
Figyelt kérdés
Pl. ilyesmiket:
https://www.youtube.com/watch?v=SiPA4_dLukk
Szerintem jó lenne. Növelné a hazafiasságot és a jókedvet.
2018. szept. 8. 19:55
21/24 anonim válasza:
Én azt tartom hazafinak, aki szorgalmasan teszi nap mint nap a dolgát, a békéért tesz és nem a fegyverkezésen töri az eszét. Aki ápolja a hagyományainkat és értékeinket és barátsággal fordul a körülöttünk lévő más kultúrák felé is, ezzel is elősegítve a magyarok iránti rokonszenvet s ezzel erősítve hazánkat.
Az összes efféle felvonulgatás, meg békemenetelgetés, meg hogy kinek nagyobb márciusban a kokárdája, mind-mind csak felszínes pótcselekvés. Pontosabban nem váltja ki a valódi tetteket. Nem ezek a valódi "hazafias" megnyilvánulások.
Jókedvet csinálna? Mi? Hogy vonulgatnak a katonák, mint Észak Koreában? Engem elkeserítene.
22/24 anonim válasza:
Én igen, mondjuk Pesten és a nagyvárosokban Augusztus 20-án vagy március 15-én. Kicsit hiányolom, hogy Honvédségtől soha nem láttam egy ilyet sem, ami van hasonló az ilyen tisztavatás stb, de az azért mégsem parádé. Nem kell akkora, mint Moszkvában májusban, de azért kis felvonulás, járműbemutató, ilyenek kellenének szerintem. Emellett még az ünnepnapokat is megreformálnám, márc 15 aug 20 okt 23 maradna, Emellett júni 4 gyásznap lenne és okt 6-al együtt nagyobb jelentőséget kéne adni nekik. Emellett valamelyik bécsi döntést is Ünnepnappá nyilvánítanám, valamint a pozsonyi csata napját is. Akár ezek valamelyikén is lehetne az említett katonai felvonulás.
24/24 anonim válasza:
Egy épeszű érvet mondj, amiért nőne a polgárok hazafisága, ha látná a katonákat vonulgatni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!