Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Támogatnátok, hogy Magyarorszá...

Támogatnátok, hogy Magyarországon a katonaság több hazafias felvonulást, ünnepséget tartson?

Figyelt kérdés

Pl. ilyesmiket:

https://www.youtube.com/watch?v=SiPA4_dLukk

Szerintem jó lenne. Növelné a hazafiasságot és a jókedvet.

2018. szept. 8. 19:55
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
80%
Meg olyan is legyen benne, hogy amikor elvonulnak Orbán Führer előtt, akkor végig karlendítéssel tisztelegjenek neki és menetelés közben csak őt nézzék, mert mindenki szereti a Haza Fényes Vezérét.
2018. szept. 8. 20:47
 12/24 anonim ***** válasza:
33%

Én is "lájkolnám" a dolgot, most különösen időszerű, hogy elvileg korszerűsítik a haderőt.

Bírom amikor a pacifisták nyígnak, hogy a katonák közönséges tömeggyilkosok. Igen bmag, mert védik az országot, és helyetted is harcol.

Mellesleg a katona nem a Viktátort vagy a Libajnait vagy bármelyik más senkiházi politikust védi, hanem az országot, az átlagembert. Olvassátok el az eskü szövegét, szó nincs benne arról, hogy a kormányzatra esküdnek fel.

Én ilyesmit képzelnék el zenének:

https://www.youtube.com/watch?v=3HUWUtTZvK4

2018. szept. 8. 20:55
 13/24 anonim ***** válasza:
66%

"Bírom amikor a pacifisták nyígnak, hogy a katonák közönséges tömeggyilkosok. Igen bmag, mert védik az országot, és helyetted is harcol."

Nem helyettem harcolnak,hanem a vezírek helyett.

A háborút nem a közemberek robbantják ki.

2018. szept. 8. 20:57
 14/24 anonim ***** válasza:
17%
Igen. Akinek ez nem tetszik, az egy satnya testű ápolatlan szakállú belvárosi.
2018. szept. 8. 21:31
 15/24 anonim ***** válasza:
40%

Ilyet Magyarországon nem szabad mondani, mert rögtön mindenféle jobboldali felforgató rasszista gazembernek gondolnak. A hazafiasság, hazaszeretet nálunk értelmét vesztett fogalom.

Ha egy amerikai vagy francia kiteszi a nemzeti zászlót a háza elé nem történik semmi. Nálunk rögtön ferde szemmel néznek a szomszédok ha kiraksz egy magyar zászlót.

Ird be a "hell marsch" szót a youtubon. Nézd meg melyik nemzetkről találsz videót és vesd össze az országok világpolitikai szerepével.

2018. szept. 8. 21:35
 16/24 anonim ***** válasza:
67%
Miért növelné ez a hazafiasságot? Jókedvű pedig senki nem lesz, akármennyi felvonulást néz :)
2018. szept. 8. 22:44
 17/24 anonim ***** válasza:
73%

Utolsó!Ezt én sem értettem,bár lassan kezdek kételkedni abban,hogy a propagandának nincs ható ereje.

Ha jól adod elő,szinte bármilyen baromságot el lehet adni,és le lehet nyomni a nép torkán.

Hihetetlen,hogy ilyen szinten lehet a tömeg tudatát befolyásolni.

Azt gondolnám,hogy az emberek sokkal kevésbé dőlnek be ezeknek,de kezdek elbizonytalanodni.

2018. szept. 8. 22:59
 18/24 anonim ***** válasza:
56%

"Ilyet Magyarországon nem szabad mondani, mert rögtön mindenféle jobboldali felforgató rasszista gazembernek gondolnak."

Ha valaki egy buta náci, akkor kimondom, hogy egy buta náci. Ez ennyire egyszerű.

2018. szept. 9. 04:50
 19/24 anonim ***** válasza:
80%
Se a hazafiasságomat, se a jókedvemet nem növelné a katonaság föl-alá masírozgatása. Hogy a katonákét nem az meg biztos!
2018. szept. 9. 07:12
 20/24 anonim ***** válasza:
52%
Előbb talán kellene valódi hadsereg...
2018. szept. 9. 09:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!