Valaki lenne szives elmondani nekem hogy tusnák én bekerülni a NATO Különleges Erőibe?
Figyelt kérdés
Magyarázzátok már el nekem hogy hogyis menne az ha én abba a az alakulatba szeretnék bekerülni? Lehet egyáltalán?2018. aug. 25. 14:49
1/6 anonim válasza:
Ahhoz nagyon kiemelkedő személyiségnek kell szerintem lenned, vagy protekciócal, de az meg olyan is.
3/6 anonim válasza:
Be tudnád linkelni azokat a cikkeket, fotókat amik leírják a NATO kölönleges erők lényegét?
4/6 anonim válasza:
Nem létezik olyan egység hogy nato különleges erőknek hívnának
5/6 anonim válasza:
A NATO egy katonai szövetség. Nincs neki közvetlenül semmilyen erője, hanem csak tagországok vannak és azoknak vannak fegyveres erői. Talán szemantikailag azt is lehetne érteni, hogy a NATO összes tagországának a különleges erőire gondolsz. Tehát akkor meg kéne nézned a 29 tagország közül, hogy melyiknek van különleges képessége, és azok közül kiválasztanod azt, ahova állampolgárságot tudsz szerezni és oda felveteted magad katonának és megpróbálsz különleges műveleti irányba szakosodni.
6/6 A kérdező kommentje:
Jaa értem köszönöm. És még annyi segítséget kérnék hogy tudnátok akkor valami ilyesmiket javasolni? Egy ilyen alakulathoz szeretnék tartozni, az oka az mindegy, csak érdekel hogy mik is a lehetőségek
2018. szept. 1. 15:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!