Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Vona Gábor tényleg meleg?

Vona Gábor tényleg meleg?

Figyelt kérdés

2018. júl. 3. 22:56
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
60%
Persze, pont ezért házas és van két gyermeke.
2018. júl. 4. 00:45
 12/21 anonim ***** válasza:
60%
Azért óvatosan ezzel, ő már nem közszereplő, rágalmazásért simán perelhet kérdező.
2018. júl. 4. 04:24
 13/21 anonim válasza:
94%
Nem én tettem fel a kérdést, de rágalmazás az lenne, ha ez kijelentés lenne, nem kérdés.
2018. júl. 4. 07:02
 14/21 anonim ***** válasza:
92%

#12! És ha így szól a kérdés: "Vona Gábor tényleg meleg volt, amikor közszereplő volt"? Ez már szabályos?

(Nem mintha lenne bármi jelentősége a dolognak.)

2018. júl. 4. 07:41
 15/21 anonim ***** válasza:
77%
Természetesen nem, ez a választások előtti fideszes rágalomhadjárat egyik hazugsága volt a sok közül. Amit az origón olvasol, abból legfeljebb a sporthírek tartalmaznak némi igazságot, minden egyéb hazugság.
2018. júl. 4. 07:49
 16/21 anonim ***** válasza:
61%
Így van, lejátszó kampány, mint ahogy az is hogy Szent Orbán Viktoron kívül mindenki lebontaná a határzárat. Nem a témához jön de azok a mindenhol díszelgő óriásplakátok undorítóak és előttem ezekkel a Fidesz saját magát járatta le, mint ahogy más politikusok nemi identitásának elemzésével, a Jobbik "csicskapártnak" nevezésével és azzal hogy Orbán képtelen olyannal tárgyalni akinek a véleménye nem egyezik az övével és egy egyszerű kérdésre is képtelen válaszolni.
2018. júl. 4. 09:08
 17/21 anonim ***** válasza:
76%
Ripost,Origo,Lokál is leírta, és másnak amúgy sem hinnék, hiába küldenek ki 4 szakmával a hátam mögött utcaseprőnek, Magyarország jobban teljesít, mivel ez le van írva csak én vagyok a hibás mivel lehet nem úgy cselekszek ahogy azt tőlem elvárja a PÁRT. Ez csak egy példa volt, személyes példa. Tehát ha igazán EMBER Vona ( aki Simicskától kapott Audi A6-ot 2 milliós hangrendszerrel és állítólag multitronic váltóval ) akkor igenis elhagyja a családját és egy transznemű apanyát vesz el majd éli le az életét vele, az Origo,Ripost,Lokál soha nem kamuzik csak lehet, hogy az igazságot írja le előbb mint az megtörténik.
2018. júl. 4. 13:44
 18/21 A kérdező kommentje:
Nekem is csak mondtak hogy egy transzneművel volt vagy mi és az a férfi nyilatkozott és tv-ben us volt
2018. júl. 5. 14:33
 19/21 anonim ***** válasza:
igen
2018. júl. 6. 13:06
 20/21 anonim ***** válasza:
mármint, igen annó terriblack sokat haknizott ezzel a vajna kettőn, mondani bármit lehet
2018. júl. 6. 13:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!