Miért hordanak a katonák egyszerre kettő dögcédulát?
Figyelt kérdés
2010. jún. 12. 16:16
1/17 anonim válasza:
o_O ezt én sem értem.... lehet hogy ha az egyik szétroncsolódna, akkor ott a másik..
2/17 anonim válasza:
Honnan veszed? Miért hordanának kettőt?
3/17 anonim válasza:
Az Egyesült Államokban hordanak kettőt. Az egyiket magukhoz veszik ha meghal a katona, a másikat pedig ott hagyják nála (ha nem bírják elszállítani a holtestet). Itthon szerintem még mindig a régi fajta van, ami két szimmetrikus részből van, amiken ugyanazon adatok vannak, azt kettétörik, ha meghal a katona.
4/17 anonim válasza:
Nem hordanak kettőt, de ketté törhető. Az egyik fele marad a hulla nyakán azonosítónak, a másik fele alapján küldik az értesítést, egyébként személyi szám van rajta.
5/17 anonim válasza:
16:28
igen még itt azt használja a hadsereg :)
6/17 anonim válasza:
3&4. válaszoló jól mondja. Egy a holtest azonosításához kell, egy meg az otthoni "adminisztrációnak".
7/17 anonim válasza:
"Itthon szerintem még mindig a régi fajta van"
milyen régi fajta tee
mert az usa használ olyat nekünk olyat kéne?
nagyon jó ami nekünk van
8/17 anonim válasza:
Tévedtek drágáim. Azért hordanak kettőt, itthon pedig kettétörhetőt, mert az egyik darabját nyakban hordják ütközetkor a másikat zsebben, vagy bakancsban. Arra az esetre ha leszakadna a fejed, még így is azonosítható maradj.
9/17 anonim válasza:
"Tévedtek drágáim. Azért hordanak kettőt, itthon pedig kettétörhetőt, mert az egyik darabját nyakban hordják ütközetkor a másikat zsebben, vagy bakancsban. Arra az esetre ha leszakadna a fejed, még így is azonosítható maradj."
Miben tévedünk? Nem ugyanezt mondjuk? :D Az egyik az adminisztrációra, a másik az azonosításodra (halálod esetén természetesen)...
10/17 anonim válasza:
tévedsz, drágám. hülye vagy te ehhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!