Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Hogyan modernizálnátok a...

Hogyan modernizálnátok a Honvédséget?

Figyelt kérdés

Én személy szerint azokkal a harcjárművekkel ahogyan az itt lévő videóban szerepel

(amit az egyik válaszoló küldött nekem egy régebbi kérdésemnél

http://www.youtube.com/watch?v=6KBUA0PLvyI)

600 DB KOMBAT T98 harcjármű (33 Mrd Ft )

300 DB T90 (110,4 Mrd Ft) + visszakövetelném a T-72eseket amiket a kedves kormányunk elajándékozott Iraknak.

50 DB Mig-35 (kb 240 Mtd Ft)

Így teljesítenénk a NATO feltételeit is, és modern,ütőképes haderőnk lenne.

Plusz még bevezetném a "Honvédelmi Alapismeretek" tantárgyat a szakközepekben és felsőoktatásban, és minden 18-21 éves kor közöttinek kötelező lenne egy 2 hónapos alapkiképzés az MH-ban.

2010. jún. 10. 18:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Szerintem ha a katonák jól képzettek, akkor bármivel képesek jól harcolni, persze ez alatt nem azt értem, hogy egy fapálcával is lehet 2500 m-ről embert ölni:D
2010. jún. 13. 20:07
 12/15 anonim ***** válasza:
A fiatalokat ma is be kellene sorozni katonának,először is jót tenne az ifjú ffi-aknak a katonaság,"legalább tudnának egész életükbe élményekről mesélni."
2010. jún. 27. 20:44
 13/15 anonim ***** válasza:

50 db Mig-35-es????

Látszik, hogy oda vagy az orosz technikáért.

Elég volna 30-40 Su-37-es is !.című bejegyzés írójának: szerinted a Su-az nem orosz? суkхой=Sukoi...

2010. aug. 13. 17:46
 14/15 anonim ***** válasza:
A válasz kiírójának! Mit szólnál ahhoz,ha kitörne a világbéke? A MAGYAR észt kellene előbb,itthon újra összpontosítani,és az okos agyuaknak,egy szuper labort,kisérleti lehetőséget biztosítani.Biztos,hogy jobbat tudnának mint a MIG,vagy a GRIPPEN!Én itt kezdeném.
2010. aug. 15. 13:35
 15/15 anonim ***** válasza:
Amúgy emberek.....ha ezt a pénzt a hadseregre fordítanánk, akkor nem lennének jobbak a saját fejlesztésű technikák? Mondjuk Turul vadászgép meg Toldi harckocsi ;)
2012. okt. 29. 15:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!