Lány katona, közgáz végzettséggel, szanitécnek?
Figyelt kérdés
Most már mindegy, mert leérettségiztem egy közgáz suliba, de most meggondoltam magam és szeretnék egészségügyis katona lenni (szanitéc). Remélem még nem késő :( Az elit alakulat és többi háborús filmben tetszett meg ez a hivatás és szeretnék gyógyítani, ápolni sérülteket, betegeket. Minden információ jól jönne: mi a követelmény, stb stb.2010. jún. 7. 21:47
11/16 A kérdező kommentje:
ezért gondoltam az eüs katona pályát. De bizonytalan vagyok, mert olvastam pár eüs katona nő véleményét is és ők jót mondtak róla.
2010. jún. 8. 06:02
12/16 anonim válasza:
Eü-s katonai pályán perpillanat szakdolgozókat keresnek, tehát jó lenne ha lenne egészségügyi végzettséged, másképp nem mehetsz ápolónak, ez alapkövetelmény.
A katonák nem keresnek " nem gyengén", kicsivel jobb a fizetés mintha gyárban dolgoznánk, de vannak egyéb juttatások is., beosztástól függően.
Lehet menni külföldi misszióba, van ott is fizikai felmérés ,ami azért konrántsem olyan borzasztó mint ahogy itt egy-két nem hozzáértő írta, szintén függ hova szeretnél menni, milyenek a terepviszonyok, nyílván fontos az állóképesség.
Ha olyan misszóba mész ahol tényleg harc van és a harctéren és kívűl kell sebesülteket ápolnod jól ki kell tanulnod a szakmát, valóban nem olyan lesz ahogyan a filmekben láttad.
Egészségügyi katona
13/16 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a hozzászólásodat, sokat segített. Esetleg még tudnál abban segíteni, hogy végzettséget hogyan tudnék szerezni közgáz mellé? Vagy nagyon elszúrtam, hogy nem eüs suliba mentem még anno?
2010. jún. 8. 19:05
14/16 anonim válasza:
Hát, én voltam már egy pár misszióban. Egy rahedli pénzt fizetnek. Irakban pl. 2800 EUR keretem 2004-ben + az itthoni fizetés. Nem vagyok ezredes, de azért tiszt vagyok. Havi nettó kb. 220000 + fizetik a lakáslizingem törlesztő részletének egy részét (60000 Ft). Hát sztem ez NEM GYENGE...
15/16 A kérdező kommentje:
és milyen volt kint? Hol voltál? Egyébként tényleg nem gyenge, sőt!
2010. jún. 8. 19:32
16/16 anonim válasza:
Milyen? Most erre mit írjak? Meleg és büdös olajszag mindenhol. Egyébként Al-Hillában voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!