A magyar honvédség miért mindig az elavult keleti felszereléseket vásárolja? AK-47 helyett miért nem vesznek az amcsiktól M16 gépfegyvert?
Oké nem rossz az AK-47, de már elavult.
Az m16 gépfegyvereket már az amerikai rendőrségen is rendszeresítették. Sokkal könnyebben viselhető, pontosabb lövéseket lehet vele leadni, és a Vietnámba észlelt hibákat is kijavították rajtuk. Miért nem tudunk a nyugattal üzletelni?
Az igen... látom képben vagy.
1.
A magyarok nem Ak-47-et használnak, hanem magyar gyártású Ak-63-at, amelyet a FÉG gyártott amíg létezett.
2. Azért nem veszünk M16-os gépkarabélyt, mert rossz Akárcsak a többi túlhypeolt amerikai technika.
Mennyire ismered az amerikai típusokat?
3-as Annyira ismerem az amerikai fegyvertípusokat, hogy tudom, rosszabbak, mint az Ak fegyvercsalád.
Sz@rabbra meg csak egy idióta madár cseréli a felszerelését csak azért, mert az "nyugati".
Hozzáteszem, az amerikaiak kezdik elismerni, hogy nem tudnak fegyvert gyártani, ennek a jele, hogy az m4a1 le lesz váltva a nem túl távoli jövőben és elég nagy eséllyel a Hk416 lesz az utóda, ami ugye német.
Szóval ennyit a nagy usaról.
Kérdező te nem tudom melyik bolygón élsz, de azt jól látni, hogy azt se tudod, hogy fiú-e vagy lány vagy...
A rendőrség/Tek max Amd-65-t használ, a honvédségnél meg az Ak-63 van rendszeresítve.
Kis usa majmoló hülyegyerek, tetszett az akciófilmben mi ? Az amcsi katona m16-al egyedül lelőtt egy egész arab/orosz/német/vietnámi hadsereget ugye ? :D
A valóság más... kicsi gyerek.... nagyon más.
#6-7
Na halljam, milyen amerikai típust vettetek kézbe és lőttetek vele?
Azért a személyeskedő hangnemet nem szoktam díjazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!