2/10 anonim válasza:
Erre en is kivancsi vagyok, de lehetoleg igazi katona valaszara, nem olyanra aki tablazatot nez, vagy a szomszed neniketol hallotta. Osszehasonlitaskent csak, mert en Erdelyben vagyok katona es irrealisan kevesnek tartom a 120 ezret.
3/10 anonim válasza:
Érettségivel tavaly nettó 156ezer volt az alap, plusz kajapénz havi 8ezer, szép kàrtya havi 4ezer, de mindig többet kerestünk, pótlék stb. Idén nem tudom mert tavaly leszereltek...
4/10 anonim válasza:
de mindig többet kerestünk, pótlék
Es igy kijott legalabb 200 ezer, ujjonckent, akar rang/speci beosztas nelkul is?
5/10 anonim válasza:
Igen, rendfokozat nélkül is, ha volt határszolgálat akkor 300 fölött is megvolt a nettó
6/10 A kérdező kommentje:
Határon mindenki kerítést épít?
2018. jan. 28. 00:00
8/10 anonim válasza:
Nagyon leadtad. Először is tűzd ki a célt,hogy tábornok leszel. Táváris Lenin szkázál: ucsítszjá,....
9/10 anonim válasza:
Azon is múlik, hogy mi a rendfokozata, beosztása + nyelvvizsgáért is fizetnek.
A legkevesebb a tisztesi fizetés, de az is min. 150.000 nettó. Ha kerítést építenek (min. 2 hetes váltás), akkor a fizu dupláját kapják.
10/10 gy.dav. válasza:
Közkatona alap fizetsége havi 160.000ft/brutto+juttatások, határszolgálatnál pedig minden hét után +80.000ft az alap fizetés mellé. Egyik ismerősöm most volt kint 2 hónapot és 960.000ft-val tért haza, közkatonaként(1. fizetése)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!