A sok száz felrobbant atombomba hatása miért nem érződik?
Gyönyörűen linkelgettél stb DE
Bikini atoll? dollár milliárdok mentek el kármentesítésre és annyit értek el hogy lakhatatlan a terület hisz semmit nem lehet megenni ami ott termett és senki nem akar egy olyan földre költözni ahol ehetetlen az élelmiszer
HA kitörne egy nukleális háború és oda-vissza elkezdenék a felek kilőni az atomfegyvereiket hidd el a kilövések 10% a után évszázadokig lakhatatlan lenne a föld
Maga a sugárzás sok áldozatot szedne a nukleális robbanások hője pedig elporlasztaná a célterületet, megnézel egy kísérleti robbantást és jobban megfigyeled több ezer tonna por, kő, repül a légkörbe, ha ezt megcsinálod 100X annyi ra telítődik a légkör porral ami nukleális tél néven ismert.
Alapjaiban megborítaná az életet, nincs fény elpusztulnak a növények, nincsenek növények elpusztulnak az állatok, nincsenek se növények se állatok elpusztul az ember.
Ha kételkedsz már járt hasonló cipőben a föld, kriogén időszak a neve. Kb egy nukleális tél megfelelője.
Egysejtűnél bonyolultabb életforma nem létezhetett.
Ha arra szeretnél rávilágítani hogy robbantgassunk atomot mert úgyse lesz baj, azért megemlíteném hogy DE!
Korábban olvastam arról, hogy az atomkísérleteknek hatása van az ózonrétegre is. Most az előbb találtam a neten egy egyetemista által készített bemutatót. Érdemes megnézni, a nagyját lehet érteni. Tehát lényegében a robbantások előidézhetik a felmelegedést, így globálisan érezhető a hatásuk.
Plusz ez a videó:
A Csernobili atomkatasztrófában NEM TÖRTÉNT maghasadással, (fisszióval) történő nukleáris robbanás!
Egyszerű hidrogén robbanás tőrtént, amit a túlhevült fűtőelemek talajvízig való leolvadása, majd a magas hőmérséklet hatására a víz alkotóelemeire bomlása, és a keletkezett hidrogén begyulladása okota. A berobbant hidrogén szétporlasztotta a fűtőelemeket, majd a légkörbe juttatta. Ha nukleáris robbanás történik, akkor ma nincsen szükség semmilyen betonszarkofágra, mert a fűtőelemek azonnal lebomlanak, és nem csak néhány reaktor blokkot semmisítenek meg, hanem az egész várost. Tudom mit beszélek, mivel én is erőművekben dolgozok.
Az ottani nagy öregek azt mondják, hogy ők voltak kint annó a Szovjet Unióban szemléltető föld alatti atomrobbantás hatásait tanulmányozni. Azt mondták, ott kő kövön nem maradt. Akkora volt a kráter, hogy a paksi atomerőmű kétszer belefért volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!