Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Hogy a fenébe lehet hogy 23...

Hogy a fenébe lehet hogy 23 éves suhancból hadnagy?

Figyelt kérdés
Több mint 25 éve hordom az egyenruhát és szakaszvezető vagyok! (Ha kicsit jobban érdekelne a karrier mint a család már százados is lehetnék minimum)De ez egyszerűen számomra felfoghatatlan hogy mindenféle katonai előélet nélkül ilyen magas rendfokozatba kerüljön valaki aztán meg olyan hangnemet megengedve magának ami után majdnem egy atyai nevelésű pofonnal viszonoztam!
2017. dec. 12. 10:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
94%
Te még a sorállományból ragadtál ott ugye? Nekem is volt anno olyan katonatársam, aki nem értett semmihez, tanulni pedig hülye volt, ott maradt ő is szerződéses állományban. Ha jól emlékszem, jelenleg szakaszvezető a rendfokozata.
2017. dec. 12. 12:36
 12/15 anonim ***** válasza:
86%
Troll vagy te, nem szakaszvezeto...
2017. dec. 12. 20:34
 13/15 anonim ***** válasza:
96%

nyugi srácok csak egy troll.

25 éves szolgálati viszonnyal 10000% hogy tudja hogyan születnek a kopter hadnagyok.

Mellesleg. Van majom kopterhadnagy aki azt hiszi mindent tud és van olyan kopterhadnagy aki pedig hallgat az altisztjeire és igy lesz jó tiszt.

Ez megvan az altiszteknél is és a szerződéseseknél is.

Mellesleg ha egy hadnagynak beszélnie kell a szakszival, és úgy kell beszélnie ahogy itt leirták.. Ott már komoly probléma kell h legyen az adott szakszival.

Mielőtt bárki kérdezi altiszt voltam! :)

2017. dec. 12. 21:48
 14/15 Estádio de Felchút ***** válasza:
100%

"we respect the rank, not the man"

Szakaszveszejtő uram...

2017. dec. 13. 05:54
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Igazságtalan a rendszer! Hagyd ott a sereget, menj el az útépítésre segédmunkásnak.....de ne lepődj meg ha a 23 éves mérnök lessz a főnököd.
2017. dec. 15. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!