Hogy a fenébe lehet hogy 23 éves suhancból hadnagy?
Figyelt kérdés
Több mint 25 éve hordom az egyenruhát és szakaszvezető vagyok! (Ha kicsit jobban érdekelne a karrier mint a család már százados is lehetnék minimum)De ez egyszerűen számomra felfoghatatlan hogy mindenféle katonai előélet nélkül ilyen magas rendfokozatba kerüljön valaki aztán meg olyan hangnemet megengedve magának ami után majdnem egy atyai nevelésű pofonnal viszonoztam!
Azert mert elvegezte a fosulit. Ha neked is sikerult volna, te is hadnagyrol indulnal
2017. dec. 12. 11:00
2/15 anonim válasza:
A stílusod alapján nem igazán vagy alkalmas magasabb fokozatra.
2017. dec. 12. 11:12
3/15 anonim válasza:
Neki VAN esze és tanult, te meg csak agresszív tudsz lenni!
2017. dec. 12. 11:12
4/15 anonim válasza:
Azért vagy szakaszvezető, mert valószínűleg még érettségid sincs. Jól sejtem? Ha bánt a dolog, miért nem cselekedtél az elmúlt 25 évben? Ha valakinek olyan felsőfokú végzettsége van, amely hasznos a sereg számára (orvos, mérnök), akkor az rögtön tiszt lesz. Akár 25 évesen. Akkor is tisztként kezdi a karrierjét, ha egyetemet végzett hivatásos katona. A pofonnal vigyázz, mert könnyen hadbíróságon találod magad!
2017. dec. 12. 11:13
5/15 anonim válasza:
25 év alatt nem tudtad meg, hogy aki főiskoláról, egyetemről lesz egyenruhás, az általában tisztként kezd? Rendőrségnél is ez van. Valamiért akkor megvan az oka hogy csak szakvezető vagy.
2017. dec. 12. 11:15
6/15 anonim válasza:
Szakaszt vezetgetni is jobb, mint a lombseprőt az avaron közmunkaprogram keretėben őszi idėnyjelleggel. Szal nyugi.
2017. dec. 12. 11:23
7/15 anonim válasza:
25 éves szolgálattal szakszi! Ez a nem semmi!
Szóval még érettségid sincs.
Ez megmagyarázza miért haragszol arra, akinek diplomája van.
2017. dec. 12. 11:29
8/15 anonim válasza:
tehát savanyú a szőlő...
2017. dec. 12. 11:32
9/15 anonim válasza:
Elvtársak! Ne lőjetek!
2017. dec. 12. 11:51
10/15 anonim válasza:
Attól még mert valaki frissen végzett tiszt, nem biztos hogy alkalmas arra, és emberileg tud normálisan vezetni. (De persze nem ismerem az esetet, nem tudom kinek volt igaza).
De annyit fűznék hozzá, hogy piramisszerűen (Jókai Anna regényben jól le van írva), mindig ismétlődik ugyanaz a minta. Tehát lehet hogy egy tisztességes, munkáját jól végző hadnagyból kb. 30 éves korára főhadnagy lesz, miközben meg 40 éves korban egy csomó ostoba, alkalmatlan seggnyaló tisztre meg szórják a tábornoki csillagokat, mert jókor voltak jó helyen, és jól nyaltak be a politikai szférának. Szóval ilyenkor mit érezhet egy fiatal 30-40 év közötti főhadnagy vagy százados? Valószínűleg ugyanazt, amit most te.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!