Magyarországon bevezetik majd megint a sorkatonaságot?
Figyelt kérdés
2017. dec. 2. 19:57
21/26 anonim válasza:
Ezért sem értem, miért feltételezik a katonai szolgálattól a rendre, fegyelemre nevelést :)
23/26 A kérdező kommentje:
Ja, hát édesapám nekem is volt katona, szerinte se sok értelme volt. Most se lenne.
2017. dec. 4. 18:11
24/26 anonim válasza:
1 Nincs rá pénz
2 Ezek a mai fiúcskák gyengék
3 Pszichológiai vizsgálaton & fizikai erőnléti teszten fele megbukna
26/26 A kérdező kommentje:
Rám már biztos nem, mert nem vagyok abban a korban. És a magad nevében beszélj. Egyébként meg tényleg semmit nem ért, inkább rontott a helyzeten, mert nem tudtak magukkal bent mit kezdeni a katonák. Tetoválták egymást tűvel meg tintával és némelyik kínjában arcszeszt ivott. Aztán volt amelyik öngyilkos lett, mert szrrá szívatták. Az őrjáraton lévők meg minden szarra lőttek, mert be voltak rúgva és féltek, mint az állat. Sok értelme volt. Volt aki elhízott, mint az atom, pedig elvileg ott fittnek kellene lennie. Akkor sok helyen a fűtés se volt normálisan megcsinálva.
2017. dec. 7. 11:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!