Színtévesztő lehet katona?
Bocsi. Csak arra szerettem volna rávilágítani, hogy nem kell ezt olyan tragikusan felfogni. Amin nem lehet változtatni, legjobb, ha elvicceli az ember.
De belátom, fiatalon nem így állunk a hiányosságainkhoz, ezért hiba volt részemről humorkodni. Meg aztán ahogy Cyrano is mondta:
Magamat kigúnyolom, ha kell,
de mástól ezt nem tűröm el!
Szóval elnézést kérek, valóban gyökér voltam.
Na látod, ha az előző válaszod után is leírtad volna még azt, hogy nem kell ezt ilyen drasztikusan felfogni, akkor vicces lett volna a válaszod tényleg. Így már egyből szimpatikusabb vagy, hogy tudsz bocsánatot kérni. Tulajdonképpen először majdnem mosolyogtam rajta, aztán bele gondoltam, hogy ez a kérdezőnek rosszul eshet, mivel nem tehet róla, hogy színtévesztő. Lehet, hogy hátrányban érzi magát emiatt. Szerintem tök jó, hogy katona akar lenni és nem azzal van elfoglalva amivel a mostani fiatalok többsége. Előbb bevonulnék lányként, mint a mostani fiatal srácok (már ha lehet őket srácnak nevezni) szóval szerintem nagyon pozitív, hogy ilyen tervei vannak a kérdezőnek! Ne bántsuk.
#7-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!