Érdemes jelentkeznem a seregbe érettségivel? Honvédként kezdeném ott bent? Vagy várjak még egy évet a Kinizsire és akkor rá egy évre már őrmester vagyok?
Figyelt kérdés
Voltam áprilisban de nem vettek föl sajnos.
És nem tudom most várjak e még egy évet vagy menjek egyből a seregbe. Tippek, tanácsok?
2010. máj. 31. 10:37
1/4 anonim válasza:
attol függ ha nem végzed a Kinizsit vagy a ZMNE-t akkor csak honvédként indulhatsz és annak nagyon nehéz dolga van nem vinnéd sokra. ugy hogy szerintem végezd el a kinizsit sokkal jobban jársz mert akkor ahogy irtad örmesterként kezded a pájafutásodat. különben én is szeretnék katona lenni én a ZMNE-re szeretnék jelentkezni.én ezt ajánlom.
2/4 anonim válasza:
Ha tényleg szeretnél katona lenni légy határozott! Pláne ha őrmester szeretnél lenni! Az meg hogy miként szeretnél katona lenni az csak rajtad múlik(parancsot teljesíteni vagy parancsot osztani).
3/4 anonim válasza:
Nagyon nehéz bekerülni a TH-ra is!NAGYON KEMÉNY edzés és munka egy évig(ami a TH-nál számít a velvételinél).Aztán TH!
Sok sikert!
Csak KITARTÓAN!
4/4 anonim válasza:
én is oda jelentkeznék, de lehet, hogy csak biztonsági őr lehetnék, mert szénánáthás vagyok, és azok nem lehetnek hivatátos őrmesterek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!