Lúdtalppal lehetek katona?
Lúdtalpam van, emiatt cipőbetétet hordok, ugyanis ha e nélkül járok, akkor pár száz méter után el kezd sajogni a talpam.
A vizsgálatkor ezt úgy sem vennék észre, nem észrevehető. Több orvos nézte a talpam rutinvizsgálatkor, de meg sem szólaltak, csak amikor konkrétan mentem el szakorvoshoz. A bakancsba tehetek betétet? Mármint hivatalosan. Ezt úgy sem lehet elmismásolni. Bele tudják venni ezt az orvosi papíromba?
Egyébként ha abból indulunk ki, hogy van szemüveges katona, akkor lúdtalpas katona miért ne lehetne? És egyébként is... Ugyan úgy teljesíteni tudom a feladatokat, csak nekem kell egy pár milliméteres szivacs a talpam alá.
Ha nem is jelentkezhetnék minden kategóriába, akkor ezzel T-hanyasba mehetnék?
Na ennek örülök! :)
És lúdtalpbetét használata megengedett? Mert nem hiszem, hogy azok a bakancsok olyan talp-barát kialakításúak. :)
A középsúlyos esetekben a szerződéses vagy hivatásos állományba vétel nem tanácsos, gondosan mérlegelendő.
( [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!