Észak és Dél Korea konfliktusából kitörhet harmadik világháború? Mert ha kifog törni, akkor esküszöm öngyilkos leszek?
Első kérdés :Nem fog kitörni.
Második kérdés: nem tudom, hogy öngyilkos leszel-e.
De minek? Félsz a háborútól? Magyarország nem fog beleugrani. Bár ha a szlovákok beleugranának, meg lenne oldva a felvidék visszacsatolási kérdése....
Arrafele úgyis túlnépesedés van, egy jó kis civileket bombázós háború jót tenne a Földnek, és egyben az emberiségnek is.
Én meg legalább mehetnék háborúba és kapnék jó pénzt érte .. :p
"Észak és Dél Korea konfliktusából kitörhet harmadik világháború?"
Ostoba kérdés. Még a két Korea között sincs semmi esélye háborúnak. Ha pedig kitörne egy ilyen háború, az is csak helyi háború lenne, ami egy hét alatt lezajlana (a nagyon gyenge Észak vereségével).
Helyes, gyilkold meg magad, ha annyi eszed van.
Más megtenné egy nő miatt, vagy mittudomén, te meg leölöd magad, mert meg akarsz menekülni a koreai háborútól, ami 4000 kilométerre van tőlünk.
És nem lenne belőle világháború.
Hello, én is kérdeznék kettőt:
-Hányszor teszik még föl ezt a kérdést?
-Most komolyan mindegyikre válaszoljak, hogy NEM?
NEM b@zmeg ! Hányszor kérdezitek meg.
Látszik a média agymosó hatása.Inkább a készülő Irán elleni invázió miatt fossál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!